Konu: 03.02.2022 Lucas Krauszer (Maske_23042) - DeathMatch  (Okunma sayısı 221 defa)

#0 - 03.02.2022 16:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_23042 - @?

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.02.2022 - 14:13

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DEATHMATCH

a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

b) Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aracımla birlikte geziniyordum,Maskeli oldukları için fear yapıp bölgeden uzaklaşmaya başladım.
Ardından bir kaç grup maskeli şekilde takibe başladılar klasik olarak kaçış rolümü sürdürdüm.
Sanchez ile birisi bug yapıp önüme kırdı daha sonra, araçtan inip maskeli olan kişiler sıkmaya başladı. Emote verenlerden yana bir sorunum yok.
Emote vermeyip sıkan arkadaş, Maske_23042 SS'lerde görünüyor ateş ediyor ve düşürüyor ortada hiç bir emote yok. Hasarlarda da belli oluyor.
 "Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir."
Şikayet ile alakalı olmayan birlik üyeleri yorum yapmasın.
BU ŞİKAYET KARAKTERİM KASPAROV BİRLİĞİNDE İKEN AÇILMIŞTIR.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 04.02.2022 18:33 Valdez »

#1 - 03.02.2022 23:15
@barrylex savunmanızı yapın.

#2 - 03.02.2022 23:49
Müsait bi zamanda savunmamı yapıcam.

#3 - 04.02.2022 01:45
Şimdi öncelikle aramızdaki mesafe biraz fazla olduğu için sizin chatlogunuza düşmemesi normal olabilir. Ama ilk başta ben size North Park hoodundan çıktıktan sonra sıkmaya başlıyorum. Ve bu sırada emote veriyorum, merak etmeyin birazdan videosunu yükleyip atacağım. Orada arkanızdan Drive'a kalkıp ateş açıyorum ve Jefferson taraflarında aracınız önümüze düşüyor. İnip ateş açıyorum direk önceden emote verdiğim için. Savunmam bu kadar birazdan videoyu atacağım dediğim gibi.
İyi roller, iyi forumlar.

#4 - 04.02.2022 02:01

#5 - 04.02.2022 02:07
Admin kararı bekleyebiliriz,  sürüş gerçekleştirdiğiniz motor durmadan motordan atlamanız ayrı bir durum.  :garip:

#6 - 07.02.2022 11:37
Merhabalar, karakter ceza alacak.