Konu: [02.02.2022] Lamar Woodruf  (Okunma sayısı 323 defa)

#0 - 03.02.2022 12:29
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lamar Woodruf @Ninext
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Gamo Kasparian @levis
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.02.2022 19.19

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 02.02.2022 19.19 sularında Lamar Woodruf karakterini Idlewood civarında gördük ve çatıştık. Şahıs yaralıya düştükten sonra bizlere RK kural ihlalinden şikayet açtı. Açtığı şikayette yerde yatarken camhunt kullandı belli olmakta. Savaş esnasında, izinsiz ve üstünlük sağlayıcı bir biçimde kullanılmasının yasak olduğunu düşünüyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Koyduğu şikayetin linki; https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=123222.0
« Son Düzenleme: 03.02.2022 15:39 yasinsagin »

#1 - 03.02.2022 15:45
Selamlar. Arkadaşı vurduğumuz anda kaçtığımız yöne doğru camhunt açmış, ben fazlasıyla güldüm. Arkadaşların MIX yaptıklarından şüpheleniyorum, arkadaşı vurduğumuz anda Vicolays adlı arkadaşımız tarafından bana pm geldi.

#2 - 03.02.2022 19:02
Selam. Öncelikle ekran görüntüsünde camhunt'un açık olup olmadığı bile belli olmuyor. Camhunt açık olsa bile yaralı şekilde yerde yatıyorum ve bu bana hiçbir türlü avantaj sağlamıyor, sizi görüp yerden kalkıp vuracak hâlim yok herhalde.
Selamlar. Arkadaşı vurduğumuz anda kaçtığımız yöne doğru camhunt açmış, ben fazlasıyla güldüm. Arkadaşların MIX yaptıklarından şüpheleniyorum, arkadaşı vurduğumuz anda Vicolays adlı arkadaşımız tarafından bana pm geldi.
Kaçtığınız yöne doğru camhunt açsaydım ekranımda siz de görünürdünüz değil mi? Böyle düşünmenize de ben fazlasıyla güldüm. Yere düştükten sonra oyunu anlık alta attım, o sırada discord chatinde senin daha önce düşürüldüğünün ekran görüntüsünü gördüm ve Vicolays'a özelden ne zaman RKlandığını sordum. Vicolays birkaç saat önce olduğunu söyleyince önce oyuna dönüp rolümü bitirdim, sonra ikinize şikayet açmak için oyun ile bağlantımı kestim. Vicolays bunu öğrendiğinde sana pm yoluyla yazmış olmalı. Eğer isterseniz discord yazışmalarını da atarım size.

#3 - 03.02.2022 19:17
Merhaba, izinsiz camhunt kullanımından dolayı ceza alacaksınız. Bu tarz durumlarda avantaj sağlaması/sağlamamasına bağlı olarak ceza atmıyoruz, direkt olarak kesin ve net kuralımız mevcut, camhunt izinsiz kullanılamaz.