Konu: [02.02.2022 RK] Jermaine Larenz  (Okunma sayısı 194 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.02.2022 22:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jermaine Larenz @KATKISIZ

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Michael Wenham @SchtoralHydra

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Revenge-Kill

Alıntı
RK

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Michael karakteri beni arıyor ve motorlu bir kaç kişinin kendisine ateş ettiğini ve yaralı (RKlı) olduğunu söylüyor. Yanına gidiyorum aracının hasarlı olduğunu görüyorum ve İdlewood'a tamir kiti almaya gidiyoruz. Aynı kişi arkadaşımı ve beni görüyor ardından emotesini verip ateşliyor. RKlı olan arkadaşımı benden önce düşürüp ardından beni düşürüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşım forumu tam bilmediği için şikayeti ben açtım, gerekli cezayı almasını istiyoruz.

« Son Düzenleme: 02.02.2022 22:21 Shigeo »

#1 - 02.02.2022 22:20
Onaylıyorum

#2 - 02.02.2022 22:21
Savunma yapacağım.

#3 - 02.02.2022 22:35
Selamlar. Öncelikle böyle bir şikayet geleceğini tahmin etmezdim çünkü senin ve arkadaşının da yaralı olmasına rağmen koşarak bir yerden bir yere ulaştığını gördüm. Açık konuşmak gerekirse burada sana ben şikayet açmalıyım çünkü "Yaralı kural ihlali" yapan arkadaşımız sensin. Burada madem yaralısın ve RK'lısın koşup bunny yapmaman (?) gerekiyor. Üstelik kafanda falan da RK'lı olduğunu belirten bir yazı/emote yok, burada telekinezi yoluyla senin RK'lı olduğunu tahmin edemem, henüz Baba Wanga değilim.

bana ait o anın bir videosu:

fotoğraf:

İyi roller, iyi forumlar.

#4 - 03.02.2022 14:44
Savunma yeterli görüldü. K&A.