Konu: Mikaiel_Kalashnikov Aktif rolde /Q  (Okunma sayısı 526 defa)

#0 - 02.02.2022 21:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @BatuhanC the Emperor Mikaiel_Kalashnikov

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02/02/2022 21:11

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ganton arkasında dönen çatışma sonrası pdler geldiğinde silah kaybetmemek için sq attı arkadaş.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Onaylı bir birliğin R20'sinin böyle bir şey yapması üzücü, caydırıcı ceza almasını istiyorum.

« Son Düzenleme: 02.02.2022 22:32 cosmopolitan »

#1 - 03.02.2022 01:10
Sizin gibi toxicleşmeyip, sadece savunmamı yapacağım. SQ attığımı öne sürmüşsün, chatlog kontrol edilebilir. İnternetim gitti, giriş sağladığımda ise gereken rolleri sağladım ve silahıma el koyuldu. Fazla uzatılacak bir tarafı yok, aşağıya rolün de ekran görüntüsünü bıraktım.

Sonuçlanabilir.

#2 - 03.02.2022 01:17
Sizin gibi toxicleşmeyip, sadece savunmamı yapacağım. SQ attığımı öne sürmüşsün, chatlog kontrol edilebilir. İnternetim gitti, giriş sağladığımda ise gereken rolleri sağladım ve silahıma el koyuldu. Fazla uzatılacak bir tarafı yok, aşağıya rolün de ekran görüntüsünü bıraktım.

Sonuçlanabilir.

Yanıtın için teşekkürler, toxiclik yaptığımı nerden çıkardın anlamış değilim seni tanımıyorum bile. Ayrıca, internetin giderse forumdan IP doğrulaman gerekir. İnternet fişini çekince öyle bir şeyle uğraşmazsın. Her neyse, gereken kontroller yapıldıktan sonra sonuçlanabilir. Yetkili kararı bekleniyor.
« Son Düzenleme: 03.02.2022 01:19 cosmopolitan »

#3 - 03.02.2022 14:58
@Rusky Mikaiel karakterini IC Jaile siz atmışsınız. Bu rolün devamında mı jail aldı?

#4 - 03.02.2022 15:01
Kendim geldim ve teslim oldum. Herhangi bir kural ihlali yaşanmaması için. @breackner

#5 - 03.02.2022 16:01
@Rusky Mikaiel karakterini IC Jaile siz atmışsınız. Bu rolün devamında mı jail aldı?
Evet, Ganton vakası ve Market bölgesinde CCTV kaydı için geldi ve teslim oldu kendisi, bağlantı kopardı mı bilmiyorum fakat kendisi teslim oldu.

#6 - 04.02.2022 13:59
Teşekkürler, ceza verilmeyecek. K&A.