Konu: 02.02.2022 Jermaine Larenz (Maske_15824) - DM  (Okunma sayısı 390 defa)

#0 - 02.02.2022 20:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_15824 @

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Chloe Joyce

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.02.2022 20:33

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM

Alıntı
DEATHMATCH

a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

b) Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aracım ile Idlegasa  para çekmek için geldim, parayı çektikten sonra hasar almaya başladım arkamı döndüğümde arkadaş emotesiz şekilde sıkıp beni düşürdü, fazla uzatmaya gerek yok chatlogda her şey mevcut. Emotesiz bir şekilde silahına sarılıyor.
BU ŞİKAYET KARAKTERİM KASPAROV BİRLİĞİNDEYKEN AÇILMIŞTIR.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 04.02.2022 18:34 Valdez »

#1 - 02.02.2022 20:59
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 03.02.2022 14:38
@KATKISIZ Savunmanızı yapın lütfen.

#3 - 03.02.2022 14:42
Savunma yapacağım.

#4 - 03.02.2022 15:05
Merhaba, aşağıda bıraktığım fotoğraflarda iki gün önce gecenin bir saati onaylı hood içerisine diğer arkadaşın ile giriyorsunuz. Dün gece savaş zamanında sizi Idlegass marketinde fark ediyorum ve para çektiğin sırada vuruyorum. O anın videosunu aşağıya bırakıyorum, emote senin chatloguna düşmemiş.

#5 - 03.02.2022 15:50
Emote Chatloguma düşmemiş değil, videoda bile emoteyi verdiğine dair bir şey yok daha önceden vermiş olabilirsin. Emoteyi uzaktan vermenin ne anlamı kalıyor o zaman?  emoteni görebilmeliyim ki bende ona göre bir rol sergileyeyim.

#6 - 03.02.2022 15:56
Bu yazdığın için de savunma yapacağım, sonuçlanmasın lütfen. Vice CS:GO turnuvasından dolayı anlık olarak cevap veremiyorum.

#7 - 03.02.2022 18:22
Tekrardan merhaba, emote'u o an içerisinde attığımın kanıtı olan videoyu aşağıya bırakıyorum. Geçen videoyu bir kaç saniye önden almışım.

#8 - 03.02.2022 23:49
Emote Chatloguma düşmemiş değil, videoda bile emoteyi verdiğine dair bir şey yok daha önceden vermiş olabilirsin. Emoteyi uzaktan vermenin ne anlamı kalıyor o zaman?  emoteni görebilmeliyim ki bende ona göre bir rol sergileyeyim.

#9 - 04.02.2022 01:13
Son attığım videoyu izledin mi? Orada rahatlıkla görebilirsin o an içinde emote verdiğimi. Sizden biraz uzakta kaldığım için senin chatloguna düşmemiş.