Konu: [02.02.2022 - Alessia Rizzo] Meslek Kural İhlali, IC Dolandırıcılık ve Retarded  (Okunma sayısı 167 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.02.2022 12:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alessia Rizzo - @Wodo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.02.2022 12:43

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Meslek Kural İhlali, IC Dolandırıcılık, Retarded RP ve Trolling

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Telefon numaramı aradı ve Montgomery gişelerinde taksi rica etti ve yanına gittim, daha sonrasında gideceği yere götürdüm, uyuşturucu satılan Traphouse'e gittik ve orada bekledim, 650$ tuttu ve ödedi. Daha sonrasında İdlewood'a döneceğini söyledi ve 1750$'lık bir taksi metre tuttu, İdlewood'a geldiğim sırada "Ödemiyorum siktir git, bir dahaki sefere kafana sıkarım." gibi sözcükler kullandı. Daha sonrasında ben hiçbir OOC iletişim kurmadım, yoluma devam ettim ve müşteri beklerken tekrardan Sanchez motoruyla yanıma geldi ve amaçsız bir şekilde kahkaha emotesi, hiçbir neden yokken, bir karşılık vermemişken "Ispanaj saçlarını sikeyim!" şeklinde küfür etti. Bu durumun yasak olduğunu biliyorum, lütfen uyarı ile kalmasın. Kendisi hep bunu yapıyor, karakterini kapatıp tekrar yapıyor. Geçmiş karakterleri belli, şimdiden teşekkür ederim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Bu taksiden inip, para vermediği ve sebepsizce hakaret ettiği kısım;
Spoiler: GösterGizle

Bu tekrardan gelip sebepsizce küfür ettiği kısım;
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Bu tür tiplerin Vice'de bulunmaması gerekiyor.

#1 - 02.02.2022 13:05
Merhaba iyi günler, beni gişelerin orada alıp paket alma yerine kadar götürdün 650 dolar verdim.

Ardından paket alma yerinden Idlewood'a 35 Dakikada geldik 30 ile gidiyorsun ve yolu uzatıyorsun.

Ben miyim dolandırıcı sen mi?
İyi roller!

#2 - 02.02.2022 13:08
IC olarak sen beni dolandırırsan bende senin paranı vermem dostum, seni uyardım bu konuda fakat dinlemedin senin kararın.
Ciddiyim açık ol yolu uzatmadan götürdün paranı verdim, ardından yolu uzattın ve beni dolandırdın üstüne üstlük 30 50 arası hız ile gidiyorsun o zaman bende senin paranı vermem.

Oyuncuları dolandıracaksan bencede bu tiplerin Vice'de bulunmaması gerekiyor.

#3 - 02.02.2022 13:09
İsterseniz deniyebilirsiniz taxi metre oradan buraya 1760$ yazmış.

Paketin oradan Idlewood benzinliğine kadar ne kadar yazıyor buyrun deneyin.

#4 - 02.02.2022 13:11

Kırmızı olarak işaretlediğim rotasyon ilk taksime bindiğin yer, kırmızı yerin sonucunda 650$ taksi ücreti tuttu. Bu yol için 650$ uygun değil mi?

Mor olarak işaretlediğim rotasyon uyuşturucu paketini aldıktan sonra, İdlewood rotasyonum. Rotasyon önemli değil, o bölgeden; Las Venturas'dan İdlewood'a ne kadar taksi tutarı yazacaktı? Trafik kurallarına uyarak, ormanlık alanları kullanmadığımdan dolayı mı paramı ödemedin?   :garip: :manifdog

İyi roller.  :vice:

#5 - 03.02.2022 14:25
Kişi banlanmış, iyi roller.