Konu: Lamar Woodruf - Yasaklı karakter ile oynama  (Okunma sayısı 368 defa)

#0 - 02.02.2022 10:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lamar Woodruf @Ninext2

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: -

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: hatalı karakter

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş banlı karakteriyle oynuyor. Soy isminden bir harf silmiş, çok akıllıca.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 02.02.2022 15:01
Selam. Bir önceki hesabımı kendim yasaklattığımdan dolayı yeni hesabımla, bu karakterimi oynuyorum. Karakterim hiçbir şekilde yasaklanmadı veya sorun yaşamadı, ben kendi isteğimle hesabımı yasaklattığımdan öyle bir durum söz konusu. Benim akıllı olduğumu söylemişsin, evet akıllıyım. Karakterimi @KSZ   Aracılığı ile tekrardan açtırdım, kendisi benim yerime yöneticilerle konuşup izin aldı. Kuralları çok iyi biliyoruz, bir ton yetkiliyle role girdim, Valachi rolüne dahi katıldım. Bu denli açık arayacağın bir şikayetin cevabını benden önce zaten yetkililer biliyor. Takılmana gerek yok bu tür durumlara, karakterim hakkında dediğim gibi oynama iznim var ki zaten geçmiş sicillerimi bu karakterimde görebilirsin. Yönetici o karakterimden bu karakterime sicilleri aktardı, izin var demek oluyor. İyi günler, iyi roller.

#2 - 02.02.2022 21:49
Selamlar. İzin aldığınızın kanıtı varsa buraya atılmasını istiyorum ya da size izin veren yönetici bu şikayeti sonuçlandırabilir. @Ninext2

#3 - 09.02.2022 00:43
Bu şekilde bir esneklik tanımıyoruz, karakter ismi değiştirilecek.