Konu: [01.02.2022 - Keywon Andrews - Maske_18061] DM  (Okunma sayısı 277 defa)

#0 - 02.02.2022 00:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Keywon Andrews - @KrakeN  - Maske_18061

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ethan Fincsther - @Vodkhea

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

b) Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Devriyemize devam ederken karşı taraf sebepsiz bir şekilde ateş açıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

« Son Düzenleme: 02.02.2022 00:38 Teaxy »

#1 - 02.02.2022 00:48
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 02.02.2022 15:48
Maske_18061 kim olduğu bilinmiyor, yetkili tarafından etiketlenebilir.

#3 - 02.02.2022 16:10
@KrakeN @spawn 24 saat içerisinde savunmanızı ve sıkma gerekçesini yazınız.

#4 - 02.02.2022 17:44
Savunma yapılacaktır, iyi oyunlar.

#5 - 02.02.2022 21:58
Merhaba, yaptığımız bir rolün geçmişi vardı. Karakter dışlama, ırkcılık, küçümseme gibi terimleri  kendine yediremedi ve anlık olarak polise göz dağı vermek istedi, amacımız komple düşürmek değildi fakat polis aracının sürücüsü bir süre afk kaldığı için bütün mermiler ona denk geldi ve düştü, diğer arkadaşa sıkmadık bile dediğim gibi amacımız düşürmek olsaydı diğer poliside orada düşürürdük, canımız neredeyse fuldü ki dm atıyor olsaydık neden polis arkadaş bize sıkıyor?  Dm atıcak olsak gideriz dm sunucularında dm atarız, boş yere para biriktirip sunucuda yüksek miktarlara silah parçaları alıp silah üretmeyiz, tamami ile saçmalık ve zaman kaybı olur bu bizim için. Eğer ki bir hatamız, kural dışı bir tutumumuz olduysa af ola. Savunma gerektiği yerde devam edecektir. Bütün Vice oyuncularına iyi forumlar, iyi oyunlar dilerim.  :colt:

Olaya şahit olan karakterlerden birisi set oyuncularından birisi; @Raisa

#6 - 02.02.2022 22:33
Merhaba, yaptığımız bir rolün geçmişi vardı. Karakter dışlama, ırkcılık, küçümseme gibi terimleri  kendine yediremedi ve anlık olarak polise göz dağı vermek istedi, amacımız komple düşürmek değildi fakat polis aracının sürücüsü bir süre afk kaldığı için bütün mermiler ona denk geldi ve düştü, diğer arkadaşa sıkmadık bile dediğim gibi amacımız düşürmek olsaydı diğer poliside orada düşürürdük, canımız neredeyse fuldü ki dm atıyor olsaydık neden polis arkadaş bize sıkıyor?  Dm atıcak olsak gideriz dm sunucularında dm atarız, boş yere para biriktirip sunucuda yüksek miktarlara silah parçaları alıp silah üretmeyiz, tamami ile saçmalık ve zaman kaybı olur bu bizim için. Eğer ki bir hatamız, kural dışı bir tutumumuz olduysa af ola. Savunma gerektiği yerde devam edecektir. Bütün Vice oyuncularına iyi forumlar, iyi oyunlar dilerim.  :colt:

Güldürüyorsunuz, anlattığınız şeyler sadece cümle bütünü. Herhangi bir kanıt görmüyorum, savunman bu kadarsa kararı bekleyelim. Sen bana sıkıyorsun, ben neden karşılık vermiyim?  ::)

#7 - 03.02.2022 12:44

Öncelikle selamlar, orada afk değilim videodada gözüküyor sadece yaptığınız role anlam veremedim ve araçtan inmedim. Yaptığımız rolün geçmişi yoktu, sıyrılmaya çalışıyorsun gibime geldi. Dışlama, küçümseme gibi terimleri kendine yedirememiş olabilir karakterin buna hakkı var öyle düşünüyorum fakat seni kim dışladı ve kim küçümsedi? Olay ile hiçbir ilgimiz yokken bize sıktın. Şahit göstermek yerine kanıt göstersen belki senin için daha  iyi olabilir tabi bu senin kararın her şey açık ortada duruyor.  Ayrıca dm atıyor olsaydık polis arkadaş neden bize  sıkıyor diye bir soru yöneltmişsin. Silah çektin ve ateş açtın partnerimde aynı şekilde karşılık verdi. Amacınız düpedüz dmdi bunun bir savunması yok hatta düşürmeyede çalışıp beceremediniz videoda sürücü olan arkadaş iniyor ve partnerime sıkıyor ardından düşüyor. Ayriyetten şurası çok hoşuma gitti " anlık olarak polise göz dağı vermek istedi" türk mafya dizisi çekmiyoruz rol sunucusunda rol yapıyoruz. Umarım aklındaki sorulara açıklık getirebilmişimdir.  :)
« Son Düzenleme: 03.02.2022 12:47 Vodkhea »

#8 - 03.02.2022 15:37
Merhabalar, karakterler ceza alacak.