Konu: [01.02.2022] Nikolai Dragan - Sistem Abusesi + PD Rolünde /q  (Okunma sayısı 188 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.02.2022 19:41

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Nikolai Dragan(Yeni ismi  Niokali Dragan ) @akaBenitaX

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Olay bölgesindeki VCPD üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01.02.2022 - 18.26 rol başlangıcı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK
Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, Damian Korsakov adlı suçluyu Vincent marka araçta gördük. Damian Korsakov yolda bağlantısını kopardı, biz diğer iki kişiyi(Nikolai Dragan ve Timur Pavlovic'i) East Beach bölgesinde durdurduk. Kişi motorunu çalıştırıp kaçmaya başladı ve VICTOR durumu başladı. Kişiler kovalamacada ara mahallede sıkıştılar ve FOXTROT durumuna geçiş yaptık. Nikolai Dragan özetle FOXTROT durumunda quit attı. Kelepçelenmişti, üstü arandı. Quit attı, nedensiz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
chatlog: GösterGizle

[18:35:43] * Wendy Paisley üstüne baskı uygular, kelepçeyi bileklerine takar.
[18:35:47] Wendy Paisley sağ elini beline atar, kavradığı kelepçeyi Nikolai Dragan adlı kişinin bileklerine geçirir.
[18:35:48] [CH: 990 S: YAKIN] James Corwin: Burada birisi etkisiz hale getirildi.
[18:35:48] James Corwin (telsiz): Burada birisi etkisiz hale getirildi.
[18:35:55] [CH: LOPEZ 1] Dragoslav Komljenovic: G-CHARLIE-2, ** yakın telsiz ** biri yakalandı.
[18:35:58] * Dragoslav Komljenovic adamın üzerini arar.
[18:36:01] [VC] {C8C8C8}Arama isteğin Nikolai Dragan adlı kişiye iletildi.
[18:36:03] Telefon: {33AA33}Mevcut
[18:36:03] Para: $0
[18:36:03] Dragoslav Komljenovic Nikolai Dragan'nin üstünü aramaya başlar.

Ek açıklamalar(varsa): Kişi karakterini hemen kapatmış, uygun bir cezayı kendisine verilmesini talep ediyorum. PD Rolünde /Q ve sistem ile abuse yapmasından şikayetçiyim. Sonuç olarak Alt Karakter olayı bu tarz olaylar için yapılmadı, Nikolai Dragan'dan ismini bulunmaması için Niokali Dragan'a çevirmiş ve karakteri kapatmış.
Şikayetle alakası olmayan EK: Ekran görüntülerimin kalitesi bir tık düşük, mod ayarlarken olay gerçekleşti 800x600'de ve hatalı font ayarlarında kaldım.

#1 - 01.02.2022 19:50
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 01.02.2022 20:34
Yakalandıktan sonra karakterimi ck ediyorum ve nc atıyorum. Yeni ismimi Mikhail Schwanhild olarak değiştirdim loglardan bakılabilir.

#3 - 01.02.2022 21:27
Yakalandıktan sonra karakterimi ck ediyorum ve nc atıyorum. Yeni ismimi Mikhail Schwanhild olarak değiştirdim loglardan bakılabilir.
Ortada herhangi bir rol bulunmuyor, kelepçelendikten sonra rolden kaçıyorsun.

#4 - 02.02.2022 00:21
Şahitliğimi onaylıyorum, herhangi bir ck edilecek rol yapılmadı.

#5 - 02.02.2022 13:15
Yakalandıktan sonra veyahut yakalanma evresinde falan karakter ölümü yapmanız ve NC atmanız başlıca hata, rolden kaçma kapsamında cezalandıralacak.