Konu: CAR DM  (Okunma sayısı 138 defa)

#0 - 01.02.2022 17:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gerrard Vlahovic - @Gerath

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01.02.2022 - 17:40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Car-DM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ben meslek araçlarını bekliyordum, kişi dorsesini aldıktan sonra normal yolu kullanmak yerine kaldırımda ve stun'un önünde bekleyen beni ezip, üstümde ben ölene kadar beklemeyi tercih etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 02.02.2022 12:12
Öncelikle orada geçiş yolunda bir tır dorsesi ile afk bıraktığı için mecburen oradan geçtim, ezdiğimden haberim bile yok üstünde durmamın imkanı yok, zaten birisini ezdiğimi mail gelince şikayete baktığımda öğrendim, kasıtlı bir olay yok.

#2 - 02.02.2022 15:07
Siz nerde ezdinizin bile bence farkında değilsiniz, alttaki fotorafa bakarsanız, ben stunun orda bekliyordum. Bende düşündüm agresif sürüş yapıp ezebilirler ve bu yüzden stunun önüne geçtim. Siz dorsenizi aldınız ve dümdüz stun'a doğru sürdünüz benim canım full'dü, siz stuna çarpıp beni ezdiniz ve ben ölene kadar üstümde durdunuz. Stunun içinden geçemezsiniz. Beni ezip öldürdüğnüzün farkında olmadınızı gördüm zaten. Fakat benim şikayet açma amacım beni kasıtlı ezmeniz değil, toplumun çok olduğu yerde absürt araç kullanmanız. Yetkilinin kararını bekliyorum.

#3 - 02.02.2022 15:46
Şikayetimi geri çekiyorum.

#4 - 02.02.2022 16:23
Şikayet geçersiz.