Konu: [1.02.2022- Wolfgang Luthenferg-Gerard Luthenferg-Lena Rivera] DM-GBI-BUNNYHOP  (Okunma sayısı 538 defa)

#20 - 01.02.2022 18:16
Wolfgang ile Hapishaneye düştük ve Bir arkadaşım ile konuşur iken Haik karakteri Wolfgang'i döver ondan sonra ise Ben olaya dahil olup ne yaptın kardeşime dedikten sonra sinirlenip Haik denilen karaktere küfür etmeye başladım. Haik karakteri üstüme doğru geldikten sonra bana vurmaya başladı, bende karşılık vermeye başladım Orada duran admin @yutoalpha /b üzerinden bir daha brawl atarsanız banlayacağım ifadesini kullandı ve daha sonrasında ise admin hapishaneden çıkıp tekrardan vurmaya ve laf atmaya başladılar. Wolfgang karakteri ise bana admine rapor attım, yanıtlanmasını bekliyorum dedi. Haik ve Ernesto karakteri alaycı sözler ile bizi kışkırtıp Üzerlerine saldırmasına yol açtı. Bizde nefsi müdafa yapıp kendimizi savunduk. Ss aldığınız yerler sadece sizin bizi kışkırtıp saldırma anımızı simgeliyor. Peki ya olayın en başından alınan ss var ise lütfen sunun. Ayrıca söylemek istediğim bir kaç sözler var, Sizin bize saldırdığınız ss ler bulunmuyor onları da koyarsanız iyi olur.

#21 - 01.02.2022 18:30
Şikayetlerdeki 7.ss'de şahıslar ooc haberleşme yapıyor. @Dreat23
SS atarken kendi hatanızı ortaya çıkarmışsınız.

Ekstra olarak benim orada /me kullanarak şahısları ayırır yapmak için girdiğim gözükmekte.
OOC bir haberleşmemiz yok arkadaşa geri mesaj yazmamışım.

#22 - 01.02.2022 18:37
Herkesin birbirine saldırdığı kanıtı:

Ernosta karakteri karakterime küfür ediyor, bize saldırdıktan sonra:

Dayak yediğimin kanıtı:

Haik karakteri bana PM'den yönetim kandırmaya çalışmayın gibi laflar kullandı, buradaki kanıtlarda kendinin kandırdığının kanıtı
Herkesin birbirine saldırdığının kanıtı demişsinde orada arkadaşınız benim oturduğum yere gelip bana laf söyledi sonrasında bende siktir git oğlan dedim bir anda hepiniz bana saldırıp düşürdünüz. 2. sse gelirsek ben orada sana küfür ettiğim belli değil ben belki başka birisine söylemişimdir ismin vesaire geçmiyor kendi üstüne alınıp bana saldırdın. 3.sse gelirsek seni kimin düşürdüğü belli değil.

#23 - 01.02.2022 18:49
Kanıtımız yok değil, kanıtımız var dostum. Sen bize gönderme yaparsan, bizde sana savunma yapmaz zorundayız, yalancı şahitler bulup ''biz bir şey yamadık'' derseler. Safta tabiki kirlenir, ve küfürü sana dememiş olabilirim diyorsun, orada tek kadın bendim ve bana saldırıp yere düştün, bana diyorsun.

#24 - 01.02.2022 18:54
Kanıtımız yok değil, kanıtımız var dostum. Sen bize gönderme yaparsan, bizde sana savunma yapmaz zorundayız, yalancı şahitler bulup ''biz bir şey yamadık'' derseler. Safta tabiki kirlenir, ve küfürü sana dememiş olabilirim diyorsun, orada tek kadın bendim ve bana saldırıp yere düştün, bana diyorsun.
Hapishanede bir sürü ghost olarak karakter var ben sizin olduğunuz katın bir alt katında bunu söyledim senin duymana bir şey demiyorum fakat üstüne alınıp bana saldırıyorsun ben başka birisine söylemiş olabilirim.

#25 - 01.02.2022 23:21
Olabilirim değil o esnada hapishanede Lena'dan başka ghost bile olsa başka kadın karakter yoktu

#26 - 02.02.2022 22:59
Nc atacağım çabuk karar çıkarsa sevinirim @AlyX 
« Son Düzenleme: 04.02.2022 12:17 ahmetçtn »

#27 - 04.02.2022 10:53
Sonuç ne zaman çıkacak? @AlyX

#28 - 04.02.2022 13:38
@breackner Şikayetimiz 3 gündür açık bakar mısınız?

#29 - 04.02.2022 14:29
Merhabalar, ihlaller ortada kişiler ceza alacak.