Konu: Non-RP Araç Sürüş  (Okunma sayısı 142 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 31.01.2022 12:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Michael_Wenham @SchtoralHydra

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşımız biraz toxic birisi arkadaşı ile kasıtlı olarak yolumu kesiyor beni yoldan çıkartıyor düz yolda 110 ile giderken aniden yavaşlıyorlar beni kendilerine çarptırıyorlar baktım bunları geçeceğim yok deyip kum yoldan gidiyorum orada basıyorlar yama yukarı çıkarken tekrar yavaşlıyorlar arkadaşı düz yolda direğe çarpınca dayanamayıp Michael'de direğin hıncını benden çıkartıyor sonrasında zaten yeniden gelip çarpıyor dorseyi çıkartıyor gerçekten çok komik birisi riv riv riv :D
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşımız
böyle söylüyor arkadaşı ile aynı bilgisayarı mı kullanıyor bilemedim aynı anda alt tab atıyorlar sanırım zaten yolun yarısında sesliye girmişler olay ondan sonrasında başlıyor sunucuda böylelerinin olması insanların rol zevkini düşürüyor. Ceza almasını istiyorum.

#1 - 31.01.2022 19:00
Alt tab attım ve arkadaşımla troll gibi bir amacımız yoktu.Video çekmek ve sohbet etmek istiyorduk sadece.Ayrıca arkadaş biz yan yana giderken aramızdan geçmeye çalışıyordu.Ve bildiğim kadarıyla meslekte RP yapılmıyor ama arkadaş Non-Rp sürüşten şikayet açmış.

#2 - 01.02.2022 09:44
Kanıtlar bariz, defalarca aynısı yapılıyor hepsi mi alt+tab kurbanı? Car Ramming'den cezalandıralacak.