Konu: [30.01.2022 - Toplu Şikayet] Güvenli Bölge İhlali  (Okunma sayısı 326 defa)

#0 - 30.01.2022 15:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vincente Camaron @Legend16 Guiscardo_Botticelli  @Soggymaster Zachariy Igorevich @Lakoip Lev Fedorov @KerimYK

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
7-) GÜVENLİ BÖLGELER

a) Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez.

b) Aşağıda yer alan güvenli bölgelerde oyuncular birbirlerinden izin alarak, anlaşmalı olarak dahi kavga/brawl/şiddet içeren roller/diğer illegal roller yapamazlar. Böyle bir durum sadece bir yetkilinin izni dahilinde yaşanabilir, oyuncular birbirlerini bu bölgelerde misillememeli, kavga çıkarmaya yönelik davranışlar sergilememeliler. Bunun olması durumunda hem kavgayı başlatan taraf, misillemeyi yapan taraf, devamını getiren taraf yani her iki taraf da cezai işlem görebileceğini kabul etmiş olur.

Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

7.1) VCPD Sokağı
7.2) VCFMD Bölgesi
7.3) Tüm Meslek Bölgeleri Idlewood Pızza Stack geçerli değildir.
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News
7.10) Market Caddesi (Baştan sona güvenli bölge.)
7.11) Vice Bank
7.12)Vice Port
7.13) Stadium
7.14) Verdant Bluffs Malikanesi
7.15) Malibu Corporation
7.16) Hapishaneler
7.17) Sunshine Auto's
7.18-) Gentlemen's Social Club
http://vice-rp.com/harita/

Alıntı
— Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz. Harici durumlarda güvenli bölgede yasa dışı bir rol gerçekleştirmek için yöneticiden izin almanız gerekmektedir. Aynı şekilde, illegal role maruz kalan bir kişinin saatlerce güvenli bölgeye saklanması/kamp kurması yasaktır.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Karakterim mahallesinde takılırken 4 kişi gelip, ateş açıyor. Hoodumuz Marina kanalının arkasında direkt kanala atlayıp yüzerek Marina kanalının sonuna çıktı. Orada tekrar ateş açıp, kaçırmaya çalıştılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://resimyukle.io/r/KR84rSZQKs
https://resimyukle.io/r/6qrMjqq7Ri
Ek açıklamalar(varsa): Oyun kurallarını okumalarını tavsiye ediyorum.

« Son Düzenleme: 04.02.2022 15:47 DDipsy »

#1 - 30.01.2022 17:08

Arkadaşımız gelip uzun uzun uğraşlar sonucu kendisini güvenli bölgeye atıyor attığı gibide afk bırakıyor. Gerçekten utanç verici bir durum ve üstüne şikayet açıyorsun lütfen birdaha olmasın. Modesto_Vargas  karakterinin güvenli bölgeye sığınmaktan ceza almasını istiyorum. 

Sonuçlanılabilir  @breackner      @AlyX     @warg
« Son Düzenleme: 30.01.2022 17:34 Soggymaster »

#2 - 30.01.2022 17:48
Öncelikle selamlar.
Kaçıp güvenli bölgeye sığınıyosun asıl ihlal yapan sensin, birde şikayet açmışsın gerçekten çok garip. @Soggymaster 'ın savunmasına bire bir katılıyorum. Ek olarak şikayeti açan kişinin ceza almasını istiyorum almazsa bir ayrı bir şikayette dile getireceğiz zaten. Herkese iyi roller.
Son olarak ek açıklamaya "Oyun kurallarını okumalarını tavsiye ediyorum." yazmışsın  :garip: Dostum lütfen tavsiye etmeden önce dene.
« Son Düzenleme: 30.01.2022 17:51 KerimYK »

#3 - 30.01.2022 17:58
Beni eklemeni anlamadım, seni  vuran adamlar savunmasını yapmış. Sonuçlanabilir.

#4 - 30.01.2022 18:22
Evde olmayacağım yarın ek açıklama ekleyeceğim.

#5 - 30.01.2022 19:14
Evde olmayacağım yarın ek açıklama ekleyeceğim.
Dostum şikayeti boştan yere uzaltmaya gerek yok yapılan herşey ortada.

#6 - 01.02.2022 12:55
Attığım ilk görüntüde görüldüğü gibi oyuna yeni girmişim, araba yanaşıp sıktı. Şaşırdım kaçtım, zaten acelem vardı, ooc dışarı çıkacaktım alt tab atıp hazırlanmaya gittim. Geldiğimde zaten vurmuşlar, neden sıktıklarını bile bilmiyorum daha zaten iki gündür evde değilim. Yazamadım açıklama

#7 - 01.02.2022 17:16
Attığım ilk görüntüde görüldüğü gibi oyuna yeni girmişim, araba yanaşıp sıktı. Şaşırdım kaçtım, zaten acelem vardı, ooc dışarı çıkacaktım alt tab atıp hazırlanmaya gittim. Geldiğimde zaten vurmuşlar, neden sıktıklarını bile bilmiyorum daha zaten iki gündür evde değilim. Yazamadım açıklama
Ortada bir savaş vardı birkaç defa tur attık kimse yoksa tekrardan geldik birileri vardı bizede sıktılar bizde size sıktık bahaneye gerek yok.

Savaş olduğunun kanıtı

0:12 mahallenize geliyoruz iki tarafta çatışıyor birinizi düşürüp kaçırıyoruz tekrar geldiğimizdede sen vardın.
« Son Düzenleme: 02.02.2022 11:35 Soggymaster »

#8 - 02.02.2022 00:26
Bahane mi bu olayı anlattım?

#9 - 03.02.2022 10:58
@DDipsy SS'leri güncelleyin lütfen.