Konu: Henry_Whitefield [Yaralı Kural İhlali]  (Okunma sayısı 150 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.01.2022 23:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Henry_Whitefield @Flores

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Vincente_Camaron @Legend16 // Jeshua_Ontiveres @AhmetimoZz

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.01.22 / 22.15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Yaralı Kural İhlali

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahısın bulunduğu birlikle aktif bir savaş halindeyiz, bugün hoodumuza gelip sıktıklarında Henry adlı karakteri düşürdük. Ardından R20'yi bulmak amacıyla ona hiçbir şey yapmayıp oradan ayrıldık. Şahısı 15 dakika sonra gördüğümüzde hiçbir yaralı rolü yapmıyor, üstüne üstlük arabasıyla geziyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Burada şahısı düşürüyoruz.

Ardından burada şahıs araç sürüyor.

Ek açıklamalar(varsa): İlk ekran görüntüsünde yüzü belli olmuyor fakat maske ID'sine bakılırsa o olduğu anlaşılacaktır. Şahısın gereken cezayı almasını istiyorum.

#1 - 29.01.2022 23:56
8 Dakika orada bekledim, PD veya MD gelmedi. MD aktifliği yoktu o yüzden kendim hastaneye gitmek zorunda kalmıştım. Savunmam bu kadar.

#2 - 29.01.2022 23:59
8 Dakika orada bekledim, PD veya MD gelmedi. MD aktifliği yoktu o yüzden kendim hastaneye gitmek zorunda kalmıştım. Savunmam bu kadar.
Öncelikle savunmayı yaptığın için teşekkürler. Bir taksi, birliğinden birisi yada bir arkadaşını çağırarak yapman gerekiyor bunları. Oradan kendi arabana binip kaçamazsın. Hadi neyse bunu es geçiyorum. Seni birçok kez arabayla dolaşırken gördüm. En azından hastaneye gittikten sonra bıraksaydın arabayı. Şikayet sonuçlanabilir.

#3 - 02.02.2022 19:43
Merhabalar, karakteriniz ceza alacak.