Konu: [28.01.2022] NonRP/PD sığınma/Rahatsız edici & izinsiz roller  (Okunma sayısı 537 defa)

#0 - 28.01.2022 20:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Guiseppe_Bennett @thefuzzy -       
Presnel Toussaint @ukicik

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.01.2022 - 17:55

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non RP, PD'ye sığınma, Rahatsız edici & izinsiz roller.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Buffalo MC'den bazı karakterler ile aramızda bir sürtüşme var. Aramızda geçen olaylardan sonra bir çatışma çıktı ve yaralıya düştüm. Presnel karakteri IC'den CCTV'li bir yerde ateş etsene buraya yakın, PD diye sözlerde bulundu. Kanıtlarda da görüldüğü üzere. Beni polise yakalatmak için baitliyorlar. Daha sonra bu olaydan dolayı Shotgun silahımı kaybettim. Buffalo'da Supporter olan bir karakter sürüş olmadığı halde telsiz kullanıyor. Yanılmıyorsam daha önceden birisi bu sebepten dolayı ceza almıştı. Guiseppe karakteri "adamın penisine vurur diye" emote veriyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Yapılan bu roller sonucu polis ekiplerine Shotgun model silahımı kaptırdım. Geri iade istiyorum.

« Son Düzenleme: 30.01.2022 18:57 catchtherainbow80 »

#1 - 28.01.2022 20:58
Merhaba, Peter Baughmann karakterini korkutmak için söylenmiş bir sözdü. Zaten hiçbir şekilde eyleme dökülmedi ki bölgeye polis sevk edildiyse bile CCTV'ye ateş edilip edilmediğini, ettiyse kimin ettiğini doğrulayacaktır. Kendisini alan polis memuru kimse buraya etiketlenip sorgulanabilir ve tutuklanma kayıtları incelenebilir. Aynı şekilde CCTV kayıtları da incelenebilir.

#2 - 28.01.2022 21:08
Merhaba, olayın içinde bende varım. Arkadaş beni etiketlememiş. Ufak bir savunma eklemek istiyorum.

Arkadaşımızın ne olduğu bilinmedik (?) bir birliği var. Birliğindeki insanlar sürekli olarak saygısızlık - mantık dışı agresiflik yaparak sabrımızı test ediyor. Şimdi aşağıya bırakacağım görüntüler bunlardan bir kaç tanesi.

Olayın telsiz boyutuna hemen bir açıklık getireyim, 6-7 motor sürüş yapıyorduk. Telsizden de ne yapacağımız, nereye gideceğimiz konusunda haberleşiyorduk. Arkadaşta yalanlamayacaktır, ilk ateşi kendisi etti. O an sürüş devam etme - bozulma arasında olduğu için Guiseppe karakteri telsizi kullandı.

Guiseppe karakterinin vermiş olduğu emote kadar normal bir emote yok, karakterinin 15 yaşındaki bir çocuktan dayak yemesini istemiyorsan agresif - saçma rollerini bir kenara bırakmalısın.  :D
« Son Düzenleme: 28.01.2022 21:10 Jiggysaw »

#3 - 28.01.2022 21:14
Selam iyi akşamlar.

Savunmaya geleyim;

" Buffalo'da Supporter olan bir karakter sürüş olmadığı halde telsiz kullanıyor "
Sürüşte olmadığımızı kim söylüyor? Sürüşteyiz soru soruluyor cevaplıyorum, ayrıca bunu sende biliyorsun İdlewood tarafında aracını tamir ediyordun geldin bize bilerek vurdun, bana ve motorlara küfür ettin kaçtın.

" Guiseppe karakteri "adamın penisine vurur diye" emote veriyor. "
Verdiğim emotte bir şey görmüyorum, çocuk karakter hızını alamıyor sana bir tane vuruyor.

Kendi savunmam bu şekilde, genel olarak OOC kinle açılmış bir şikayet olarak yorumladım.

Ayrıca; Video kayıdı var, Vice News önünde ilk ateşi açan kişi sensin biz değiliz. PD'e sığınma yok PD yerde seni görüyor yanına geliyor. Yeterli kanıt sunulmadığını düşünüyorum.

#4 - 28.01.2022 21:33
Merhaba, Peter Baughmann karakterini korkutmak için söylenmiş bir sözdü. Zaten hiçbir şekilde eyleme dökülmedi ki bölgeye polis sevk edildiyse bile CCTV'ye ateş edilip edilmediğini, ettiyse kimin ettiğini doğrulayacaktır. Kendisini alan polis memuru kimse buraya etiketlenip sorgulanabilir ve tutuklanma kayıtları incelenebilir. Aynı şekilde CCTV kayıtları da incelenebilir.
Olayda bende vardım, underground garajın oradan pd geliyordu sizi gördü. Kimse baitlemedi. Polis arkadaşlara sorabilirsiniz. :) İyi forumlar.

#5 - 28.01.2022 22:04
Herkese açık bir şikayette yalan söylemeye utanmıyor musunuz?
https://cdn.discordapp.com/attachments/925026185904283730/936692997389705216/samp_28_01_2022_17_52_59.png

"adamın penisine tekme atar" emotesi için, kadın bir karakter olsa vajinasına veya göğüslerine tekme atsa bu rol tacize girmeyecek mi? Sonuçta cinsel bir organla rol yapıyorsun.

Cop bait olayı için; Prospect bir karakterin yamalı üyelere emir verip "cctv olan bir yerde sıksana" demesi korkutma amaçlı değil. Cop bait için bir teşebbüs var. Karakteri korkutmak için binlerce yol varken cop bait "şakası" inandırıcı değil.

SS'lerin kırpılmamış halini atarsanız sürüşte misiniz değil misiniz anlamış oluruz.

İlerideki şikayetlerde yalan söylememeniz ve üslubunuzu düzeltmeniz dileklerimle.

#6 - 29.01.2022 13:55
Selam iyi akşamlar.

Savunmaya geleyim;

" Buffalo'da Supporter olan bir karakter sürüş olmadığı halde telsiz kullanıyor "
Sürüşte olmadığımızı kim söylüyor? Sürüşteyiz soru soruluyor cevaplıyorum, ayrıca bunu sende biliyorsun İdlewood tarafında aracını tamir ediyordun geldin bize bilerek vurdun, bana ve motorlara küfür ettin kaçtın.

" Guiseppe karakteri "adamın penisine vurur diye" emote veriyor. "
Verdiğim emotte bir şey görmüyorum, çocuk karakter hızını alamıyor sana bir tane vuruyor.

Kendi savunmam bu şekilde, genel olarak OOC kinle açılmış bir şikayet olarak yorumladım.

Ayrıca; Video kayıdı var, Vice News önünde ilk ateşi açan kişi sensin biz değiliz. PD'e sığınma yok PD yerde seni görüyor yanına geliyor. Yeterli kanıt sunulmadığını düşünüyorum.

Attığım kanıta bakacak olursanız pekte sürüşte olduğunuz gözükmüyor. Şikayete bakacak yetkili telsiz yazılarını yakınlaştırarak okursa anlayacaktır.

#7 - 29.01.2022 13:58
Idlewood tamircisinde bize bile bile kafa atana kadar sürüşteydik kanka masumu oynama.  :D

#8 - 29.01.2022 14:36

cregan fullpatch member değil, bilgin olsun

#9 - 29.01.2022 15:17
Idlewood tamircisinde bize bile bile kafa atana kadar sürüşteydik kanka masumu oynama.  :D
:-\