Konu: Jack Monton - God şüphesi  (Okunma sayısı 420 defa)

#0 - 28.01.2022 16:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @HasanReiz25  Jack_Monton

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Southside surenos birlik üyeleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda var.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3. parti yazılım

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Jack Monton karakteri her zamanki gibi tek başına bölgemize gelip bize saldırıyordu, Gervasio karakteri ona silah ile sıkıyor fakat hiç hasar almıyor. Jack Monton'un yanında ki karakter Aquilino Velazquez bile hasar alıyor. 3. parti yazılım kullandığını düşünüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Yok.

#1 - 28.01.2022 16:55
Chatte görüldüğü üzere, önce arkadaşa silah çekiyorum ve bekliyorum. Fear yapmasını bekledim, yapmayıp kullandığı programına güvenerek sopası ile vurmaya devam etti. Ben de ateş açtım, görüldüğü üzere hiç bir hasar yemiyor. Yasaklanmasını talep ediyoruz.

#2 - 28.01.2022 17:08
:D yarılıyorum adam 3 şahıs hile kullanıyorum yazmış sadsadsa
Elindeki silah boncuk atıyor siz vuramıyorsunuz asdsd

#3 - 28.01.2022 17:10
Aynen Hocam God o Sen devam et asasdasd

#4 - 28.01.2022 17:13
Admin Kısaca Adamalr boş yorum atmış Şakam yok Hile falan kullanmıyorum zaten Adamlar beni banlamaya çalışıyor arkadaşlar 3 tane aynı şikayet atmış hangisi tutarsa diye rica ediyorum bu forumu dikkatli okuyun  ::)

#5 - 28.01.2022 17:58
Spoiler: GösterGizle
Admin Kısaca Adamalr boş yorum atmış Şakam yok Hile falan kullanmıyorum zaten Adamlar beni banlamaya çalışıyor arkadaşlar 3 tane aynı şikayet atmış hangisi tutarsa diye rica ediyorum bu forumu dikkatli okuyun  ::)

Kurallara uymazsan, şikayet yersin. İyi bir rol rehberine ihtiyacın var, ciddiyim. Tek başına hood bölgesine gelip küfür edip silah çeken bir karaktere karşı hala daha sopayla saldırmaya devam edip, vurulduktan sonra ayağa kalkıp koşarak polise ihbar vermeye çalışan, trolleyen sensin. Savunma yapmayacak herhalde, sonuçlanabilir.

#6 - 28.01.2022 18:14
Aynen dostum en iyi rol sen biliyorsun hesabında retarted rp ihlali var savunmam yukarıda

#7 - 29.01.2022 12:49
Bıktık bu oyuncudan. Uygun görülürse yasaklanmasını istiyoruz.

#8 - 02.02.2022 15:26
Daha fazla yanıt gelmiyor, uzun zaman oldu. Sonuçlanabilir.

#9 - 03.02.2022 18:50
Karakteri yasaklamak için yeterli kanıt bulunmuyor. Oyunun eski olmasıyla alakalı bazı sorunlar ortaya çıkabiliyor, bu sorunları değerlendirerek ilerlediğimiz için kafamızda büyük bir şüphe oluşuyor. Kişiye açılan herhangi bir hile şikayetinde buradaki şikayeti referans olarak kullanılacak.

Not: Forum üzerindeki tavrı yüzünden uyarı puanı aldı.