Öncelikle selam, şikayete ekleme olarak yapacaklarım da var.
Bu arkadaş hood bölgemizde yaklaşık 10 kişi civarı iken birden gelip şöyle bir rol sergiliyor;
Sürekli role uyduk, şahısı orada dövdük fakat god hilesini kullandığı için düşmedi, bu ayrı konu.
Ben orada silahımı gösterme rolü yaptım, sıkmadan bekledim fakat kendisi Fear-RP yapmak yerine kullandığı god hilesine güvenerek sopa ile bana saldırmaya devam etti, kendisine ateş ettim, bir süre canı gitmedi zaten sonrasında hilesini kapattı ve düştü.
Düştükten hemen sonra arkadaşı kaçırma rolü için hood bölgemde duran üyelere onu kaçırıp dört saat boyunca dövmelerini söyledim, tabi arkadaş yine role uymadı kalkıp kaçtı, bunun sonrasında ise; Polis geçerken yanına koşup, Hey memur bunlar da vardı gibi bir rol sergiledi, RK kuralını çiğnedikten hemen sonra illegal kuralını da burada çiğnedi, kanıtı;
Düştükten sonra ekstra verdiği emote, gerçekten enteresan. Vurulan bir karakter, o sırada etrafında 10 kişi varken hala Tanrı rolünü sürdürmesi garip.
Hemen rapor attım o sırada admin raporu incelediğinde PD'yi arkadaşın illegal oyuncu olduğunu söylediğimde rol yapmayı sürdürmeden troll oyuncu olduğunu anladı ve gitti. Polis gittikten hemen sonra yine vurulan arkadaşımızın bana sergilediği rolleri bırakıyorum;
"Silahlarına güveniyorlar, orada yemedi herhalde gel şurada teke tek, Aptal El Corona, Hepsi or... evladı" tarzında rollerini yakaladım.
Troll oyuncu ve yetersiz rol bilgisinden yasaklanmasını talep ediyoruz, açtığı hileyi zaten ayrı tutuyorum, çiğnemediği hiç bir kural kalmadı.
Bir kaç gündür de kendisi tarafından forumda saçma sapan konular altında açılan şikayetleri gördüm, arkadaşın ciddi sıkıntıları var.
Dediğim gibi, daha iyi bir ortam için böyle oyuncuların burada rol yapmamasını talep ediyorum. İyi Forumlar!