Konu: Dustin Miller - OOC Tehdit, 2.Şikayet.  (Okunma sayısı 127 defa)

#0 - 28.01.2022 05:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dustin Miller - @Saixa01

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Traywon Maxwell - @memoj38

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28/01/2022 - 04:18

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Ortak Nezaket

a) VC:RP Platformunda bulunan her oyuncunun genel ahlak kurallarına uyması ilk temel gereksinimdir. Karakter dışı durumlarda ve kanallarda, ( OOC Kanallar /b /pm vs. )  herhangi bir dine, dile, ırka, cinsiyete, yönelime ve düşünceye hakaret veyahut nefret içerikli söylemler kabul edilemez.

b) Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür içeren bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir.

c) OOC kanallarda olan konuşmalarda ortak bir nezaket esastır. Hiçbir oyuncuya veya kişiye PM, /B gibi kanallardan ya da forum üzerinden spam/flood yapamaz, herhangi bir insan konuşmak istememesine rağmen buna zorlanamaz ve rahatsız edilemez. (spam/flood/rahatsız edici iletiler)

d) İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ters şeritten gelip benim tırıma çarptı, kullandığı Pony doğal olarak kullanılamaz hale geldi ve OOC tehditler savurdu, bugün bu şahısa açtığım 2.şikayet, benden başka bir kişi daha açmış, yani 3.şikayet yiyişi, yine de karar sizlere kalmış dostlarım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://imgyukle.com/i/oe1Msh

Ek açıklamalar(varsa): Bu tür oyuncular yüzünden insanların role hevesi kalmıyor, düşük level insanlara ön yargı başlıyor. (rolleri yetersiz vs diye)

#1 - 28.01.2022 05:07
Şahitliğimi onaylıyorum, kişi oldukça toxic ve çok gereksiz tehditler savuruyor, burası bir eğlence platformu... Böyle şeylere yer verilmemeli (bence).  :)

#2 - 28.01.2022 06:59
Bu şikayete yanıt yazmaya bile üşendim. Ne tehdit var ne başka bir şey. Zaten bu benim yazdıklarımı ilk şikayetinde ki olayda bu arkadaş bana yazıp beni de aynı böyle tehdit etmiş oluyor o zaman. Ben önüme gelenleri ss almıyorum veya şikayet açmıyorum. Bu arkadaşa zevk veriyo olmalı!.  ;)

#3 - 28.01.2022 07:29
Hiçbir insana emir kipi vererek, "Aklını almıyayım senin, paşam." gibi hitaplarda bulunarak normal bir şey yapıyomuş gibi davranamazsın, Aklını almıyayım senin başlı başına bir tehdit cümlesi. Senin gibi oyunculara Vice'da yer verilmemeli bro, :sampanya: sadece insanların rol zevkini bozarak pmden onları tehdit edip oyun zevklerini kaçırıyorsun. 1 günde 3 şikayet yemek normal mi sence? :garip:

#4 - 28.01.2022 11:14
Ortak Nezaket kapsamında karakter cezai işlem görücek.