|  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_20555 Olaya dahil olan şahit karakter adı: Dimitri_Semyenow @babaking12 Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.40 suları. |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: POWERGAMING
Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.
Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.
Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.
Çeşitli sebeplerden dolayı karakterle alakasız skin kullanmak, yani fiziksel özelliklerinizi aniden değiştirmek aynı şekilde bu kuralı ihlal eder. (Örnek: Çatışmada hitbox küçük olduğu için küçük boylu veya zayıf skinler kullanmak, beyaz olmasına rağmen siyahi skin kullanmak veya tam tersi, vb.)
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle, aracım benim yanımdayken çalınıyordu düz kontak yapıldı. Sonrasında ise aracımı geri aldım, fakat karşımdaki player "/me kişiyi arabadan atar" gibi bir komut verdi. Bu olay /dene kullanmadan yaşandı ve beni Car Jacking ile araçtan attı.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/933080878761005176/936319216938807366/sa-mp-046.pngEk açıklamalar(varsa): En kısa sürede ceza almasını istiyorum, teşekkürler.