Selam, olayın tamamen şeffaflığıyla hızlıca aktarıyorum.
Sokakta rol yapıyoruz, yaklaşık 40-45 kişi kadar da kalabalığız. Sürekli altındaki Bumblebee ile sokakta yanlıyorsun, drift atıyorsun, bir şeyler yapıyorsun ve sonucunda da sağ altta birden belirip mükemmel araç sürüş dinamiklerini bir de kaldırımda gösteriyorsun. Sonucunda da trollediğin ve yeteri kadar NON-RP sürüş yaptığın yetmiyormuş gibi vurulup emote'lar ile trollüyorsun.
Kaldırımda sürüp bizi eziyorsun, ben de çekip seni vuruyorum. Uzun süren trollemenin sonucu, kısa süreli vurulman ile son buluyor. Üzgünüm ama bunlar senin açından normal olsa da bizim açımızdan rol baltalamak ve ihlalden fazlası değil. Rolcü insanlarız, rol kafasıyla düşünüyoruz. Bunları yaparsan, ben de çeker seni vururum.
Rol yapmadığını zaten biliyorum, sonuç olarak küçük ve büyümeye çalışan ufak oluşumların bölgelerine gidip toksik hareketler gösteriyorsun, takip ediyorum ve görüyorum. İnsanları soğutuyorsun, bence yapma çünkü banlanacaksın, emek gösterip o kadar araç falan almışsın bir de. Senin için konuşuyorum, yanlış anlama.
Emote ile arkadaşımızın yaptığı üstün yaralı rolü:

Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur, iyi roller, iyi forumlar.