Konu: Zoran  (Okunma sayısı 171 defa)

#0 - 27.01.2022 00:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @mongkhe  Zoran_Karchagin

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Stephano_Russo @Rogue  Sonny_Mazzini @Hexa

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.01.2022/23:43

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
11-) SÜREKLİ ROLEPLAY

a) Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

b) Herhangi bir şekilde bir rol bir oyuncu tarafından bölünemez, bu da sürekli roleplay kuralına dahildir. Eğer rolde oyuncular tarafından bir yanlışlık olduğu düşünülüyorsa /rapor atılabilir, /soru üzerinden destek alınabilir veyahut oyuncu şikayeti açılabilir lakin bu süreçte rol devam etmelidir.

c) Bulunduğunuz yerde yabancı kişi olmadığını varsayarak arkadaş ortamında sunucu kurallarına aykırı bir şekilde davranışlar sergilemek (Chat üzerinde küçük harflerle yazı yazmak, OOC hitaplar vesaire) ağır cezalara sebebiyet verebilir.

CEZASI: Hapis.
Yaralı kural ihlali.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selam, bu arkadaşlar ile bir haftadır aramız IC'de kötü, çatışmalar kaçırmalar roller vesaire. Kısaca aktif şekilde savaşıyoruz, ancak bir haftadır arkadaşlardan sürekli olarak kural ihlali görmekteyiz ve buda onlardan birisi. Kural ihlali kitaplarındaki bir sayfayı daha böylece doldurmuş bulunmaktalar. Olay basit, ekip toplandı silahlar çekildi, arkadaşların yerleri tespit edildi ve taradık. Kişiler yaralıya düştü, hiç bir şey olmamış gibi kalktılar ve PM'üzerinden role uymayacağını belirtip, şikayet açmasını orada devam edeceğini belirtti. Yaralı kural ihlali mi dersin sürekli roleplay ihlali mi dersin. Dersinde dersin, gerekli cezayı almalarını talep ediyorum. Bunun hiç bir savunması bulunamaz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://cdn.discordapp.com/attachments/928410126552006716/935999197969285120/sa-mp-032.png

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşlar bu tarz rolleri sıklıkla yapıyor. Yakında birlik şikayeti açmayı planlıyoruz. Umarım bu davranışları keserler.  :manifdog

« Son Düzenleme: 27.01.2022 00:11 xismetBK »

#1 - 27.01.2022 00:26
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 27.01.2022 00:31
Bu tarz rolleri sıklıkla yaptığımızı kanıtlayamazsın, çünkü her rolünüze karşılık verdik bu bardağı taşıran son damla oldu. Oluşumum yeni ve sizde bunları biliyorsunuz henüz nasıl ilerleyeceğimizi planlarken sahip olduğumuz işletmeye gelip agresif rollere giriştiniz sonrasında size hiç karşılık verilmedi siz defalarca ama defalarca oluşumumda bulunan kişilere ateş açıp sunucudan bezdirmeye çalıştınız bir ara oluşumu kapatıp cidden gitmeyi düşündük fakat sizin gibi DM meraklılar her yerde var. Henüz oluşumun yeni olduğunu bildiğiniz halde bizi soğutmaya çalışıp  PM'den bu sunucuda barınamazsın gibi cümleler kurmanız saçma, onaylı hood sahibi bir yerlere gelmiş bir birlik olmanız beni duraksatıyor. Sizlere defalarca şikayet açabilirdim fakat açmadım bir iki gün sıkıp hevesini alıp gidersiniz sandım fakat siz her gördüğünüz yerde sıkmaya devam edince iş çığrından çıktı. Henüz oluşumu yerine oturtmadan Oluşum hooduna gelip Zoran Karchagin karakterine defalarca sıktınız, kaçırdınız, patakladınız birlik liderine onur kırıcı, küçük düşürücü şeyler yaptığınız aşikar. Sizi benim oluşumun üyelerinden çok oluşum hoodunda görüyorum günde dört defa gelip sıktığınıza da şahit oldum. Oluşumumda bulunan karakteri öldürdünüz ona rağmen size rolde pasladım fakat bu böyle ilerlemez. Yarın birgün ben açacaktım açtığın iyi oldu şikayeti. Henüz yeni birlikken birliğinizden kişiler gelip kışkırtıyor ardından on dakika sonra ateş açılıyor herkesi kaçırıyorsunuz sonra ic olarak yanınızdaki kişiye "Köpek" kelimesini kullanınca sinirlenip tekrar ateş açıyorsunuz, sizin tek amacınız DM, sizin rol yaptığınız yok.

Haftalık on bin dolar size haraç vermeyi de kabul ettik, 1 hafta geçmeden yine gelip sıktınız. Yeni oluşumu sunucudan soğutmaya çalıştığınız aşikar, rolü kabul etmediğim doğrudur. Her gün bu olayla karşılaşıyoruz herhangi bir oluşum üyesini alıp götürüyorlar, CK'ya zorluyorlar. Bunu yeni oluşuma yapamazsınız, açıkçası ben sunucudan soğuduğumu farkediyorum, sen ve senin gibiler yüzünden sunucudan keyif almamaya başladım.

#3 - 27.01.2022 00:55
Brocum öncelikle yeni açılan birliklerin 1 ay illegal rol savunması var, sen bunu agresif rol sergiliyerek bozdun. Ayrıca kimse seni günde 3-4 kere falan taramadı yalan söylemene gerek yok. Agresif rol sergiledikten sonra yaptığın saygısızlığın bedeli olarak seni kaçırıp ceza kestikten sonra parayı ödiyeceğini söyleyip ödemedin ve IC de telefonlarımı açmadın. Bende doğal olarak rolümü yapmak adına sana ulaşmaya çalıştım 2 gün boyunca. Bulduğumda ise yine araca binmedin role karşı geldin.
DM amacında biri değilim öyle olsam gider DM serverine girer çatışırım :D Ayrıca kendi oynadığım sw de insanları neden oyundan soğutmaya çalışayım? Rol gidişatı işinize gelmeyince iftira atmanıza gerek yok. Sunucunun girişinde bile diyor. " Bir ihlal ile karşılaştınız ne yapardınız?" Cevabı SS alır, role uyar rol sonu şikayet açarım. Sen bu sunucuya nasıl giriş yaptın? Çünkü görüyorum ki bu soruya verdiğin cevabı kendin yapmıyorsun, role uymuyorsun ve şikayet açın diyorsun. Başka yorumum yok şahitliğimi onaylıyorum, böyle rol ortamını bozan arkadaşlarada gerekenin yapılmasını rica ediyorum.

#4 - 27.01.2022 14:42
Merhabalar Zoran, kişilerin size karşı ihlalleri olmuştur veya olmamıştır. Bunu şikayet açmadığınız sürece bilemeyiz. Şikayetçi olduğunuz bir konu var ise lütfen yeni bir Şikayet Konusu oluşturun, size açılan şikayette ceza alacaksınız.