Benim kullandığım küfürler seni neden bu kadar etkiliyor dostum, sana mı edilmiş ne bu kin, Allah aşkına? Cidden bir oyunu bu kadar büyütüp, kin güdüp böyle şikayetlere yönelmeniz ilginç. Her şeye saygı duyarım fakat böyle üstüme oynamanız gerçekten üzücü. Lütfen daha mantıklı bir sebep ile şikayet açın.
Trolling demişsin fakat ortada hiçbir troll içeren bir kelime veyahut hamle yok. Sadece chata yazdığım bir küfür var o da üstüne üstelik ne sana ne de yakının olan birisine. Arkadaşıma ediyorum, IC hapis (o kısmı söylüyorum.) herkesin 7/24 aktif rol yaptığı bir alan değil. Arkadaşım ile şakalaşırken bir anda çıkan bir kelime. Ne aşağı ne yukarı demem o ki eğer sana karşı bir rahatsızlık varsa kusura bakma, okey. Fakat şöyle bir şey var bu konuda seni yaralayan hiçbir şey yok.
Herkesin dini ve yaratıcısı kendine, burada prim kasmanın herhangi bir lüzumu olmadığını düşünüyorum. O kadar inançlıysan ibadetini gizli yaşamayı denemelisin, rica ediyorum böyle hassas konulardan kendinize duyar kasmayı bırakın. Ben orada sadece allahını, dinini gibi kelimeler kullanmışım herhangi bir eyleme döktüğüm, laf yaptığım bir husus var mı? Yok. Saygı çerçevesi içinde kendimi ifade ettim, umarım bir şeyler anlaşılmıştır.