Konu: Leo Hoffman & Ronald Hoffman, Trolling.  (Okunma sayısı 474 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.01.2022 22:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Leo_Hoffman @ErenTryki Ronald_Hoffman @SATIROĞLU

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Tyrone Clark @Tynex

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24/01/2022, 22:49

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Trolling.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hapishanede birbirlerini yumruklaştıkları ve IC chatı OOC chat gibi kullandıkları gözler önünde.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/886192265045897247/935260242151886858/unknown.png

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 24.01.2022 23:03
Yazmayı unuttuğum bir konu daha var, ss'te DDK (Dini değerlere küfür)'de gözükmekte, ona göre sonuçlanırsa sevinirim.

#2 - 24.01.2022 23:19
İc kinini ooc döküyorsun, benim orada İc chati ooc olarak kullandığıma dair hiçbir kanıtın yok, içeride herkes istediğini yaparken kalkıp da bizi burada şikayet etmen şaşırtıcı doğrusu, daha fazla bir şey demeyeceğim.

#3 - 25.01.2022 00:38
Arkadaşımdan hiçbir şekilde şikayetçi değilim, orada herkesin yaptığı gibi ufak bir şakalaştık, ağza alınmayacak bir kelime kullandı oda onun farkında biz bunu aramızda çözmüş durumdayız ama şikayetçi olan arkadaş sanki orada kendisi bu zamana kadar hiçbir arkadaşıyla şakalaşmamış gibi kalkıp bizlere buradan şikayet açıyor, şunu herkes biliyor ki oraya arakdaşıyla giren illaki ufakda olsa kendi aralarında böyle şeyler oluyor çünkü onca saat orada bekliyor ve canları sıkılıyor. Eğer şikayet açmak için bahane arıyorsan kin tuttuğun birlik yada insanlara değil de başka şekilde şikayet açabilirsin. 
Daha fazla bir şey demeyeceğim savunmam bukadar.
« Son Düzenleme: 25.01.2022 00:42 ErenTryki »

#4 - 25.01.2022 00:42
Arkadaşınla şakalaşman hiçbir şey değiştirmez. Dini değerlere küfür edebileceğin bir platformda değilsin. Kişisel küfürlerini bilemem, ama dini değerlere sövemeyeceğin kesin. Daha önce de böyle durumlar defalarca yaşandı, hepsi yasaklanma ile sonuçlandı. Bir oluşum sahibi olarak bunu biliyor olman ve ona göre davranman gerekirdi. Hiçbir bahane dini küfürleri örtmez.

#5 - 25.01.2022 00:51
Benim kullandığım küfürler seni neden bu kadar etkiliyor dostum, sana mı edilmiş ne bu kin, Allah aşkına? Cidden bir oyunu bu kadar büyütüp, kin güdüp böyle şikayetlere yönelmeniz ilginç. Her şeye saygı duyarım fakat böyle üstüme oynamanız gerçekten üzücü. Lütfen daha mantıklı bir sebep ile şikayet açın.

Trolling demişsin fakat ortada hiçbir troll içeren bir kelime veyahut hamle yok. Sadece chata yazdığım bir küfür var o da üstüne üstelik ne sana ne de yakının olan birisine. Arkadaşıma ediyorum, IC hapis (o kısmı söylüyorum.) herkesin 7/24 aktif rol yaptığı bir alan değil. Arkadaşım ile şakalaşırken bir anda çıkan bir kelime. Ne aşağı ne yukarı demem o ki eğer sana karşı bir rahatsızlık varsa kusura bakma, okey. Fakat şöyle bir şey var bu konuda seni yaralayan hiçbir şey yok.

Herkesin dini ve yaratıcısı kendine, burada prim kasmanın herhangi bir lüzumu olmadığını düşünüyorum. O kadar inançlıysan ibadetini gizli yaşamayı denemelisin, rica ediyorum böyle hassas konulardan kendinize duyar kasmayı bırakın. Ben orada sadece allahını, dinini gibi kelimeler kullanmışım herhangi bir eyleme döktüğüm, laf yaptığım bir husus var mı? Yok. Saygı çerçevesi içinde kendimi ifade ettim, umarım bir şeyler anlaşılmıştır.

#6 - 25.01.2022 13:23
IC ortamda böyle hareketler sergileyip bu kadar rahat bir "savunma" yapmak neyin kafası oluyor? Ceza alacaksınız ve birliğinize de bazı kısıtlamalar getirilecek.