Konu: Dejerius_Reeves - Aktif rolde /quit  (Okunma sayısı 582 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.01.2022 22:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Angeras1910 - Dejerius_Reeves

Olaya dahil olan şahit karakter adı: William_Chen @Atsız

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntüsünde bulunuyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Aktif rolde bağlantı kopartmak.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Temple bölgesinde bir kafede üç kişi rol yapıyorduk, şikayetçi olduğum oyuncu birden içeri girdi aracının çalındığını ve bizden birisinin çaldığını iddia etti. Rolün ilerleyen vakitlerinde kafeden çıkıp silahını aldı, geri geldi ve silahıyla mekana ateş açtı. Kafede kilitli kalınca aktif rolde quit attı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

William Chen adlı karakterin oyuncusuna ait ekran görüntüleri;

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 24.01.2022 22:47
Öncelikle selamlar, kısa bir savunma yapacağım.

Arkadaşlar arabamı çalıyor, mekanlarının önüne gidiyorum çaldıkları arabam Idlewood'un ortası ve aracımın içinde AK-47 var içeriye girdiğimde soru sordum cevap gelmedi mekanı tarama rolü yaptım, arkadaşımız emote vermeden iş yerini kitledi. Kapı tarama rolü yaptım pm üzerinden belirttim açmadı arkadaşımız illegal olmasına rağmen polisi aradı. Arkadaşlarımdan rica ettim ve rapor atıldı @Stance adlı admin arkadaşımızı jaile attı ve rolü iptal etti. Bilinçi bir /q değil crash yedikten bir dakika sonra oyuna girdim olayın üzerinden fazla geçmedi loglar incelenilebilir. Oyuna girdiğimde tekrar arkadaşa pm üzerinden belirttim ama kendisi yine dönüş yapmadı. Kanıtlarım aşşağıda;

Kapı tarama rolü.
Spoiler: GösterGizle

Rol iptali.

#2 - 24.01.2022 22:50
Öncelikle selamlar, kısa bir savunma yapacağım.

Arkadaşlar arabamı çalıyor, mekanlarının önüne gidiyorum çaldıkları arabam Idlewood'un ortası ve aracımın içinde AK-47 var içeriye girdiğimde soru sordum cevap gelmedi mekanı tarama rolü yaptım, arkadaşımız emote vermeden iş yerini kitledi. Kapı tarama rolü yaptım pm üzerinden belirttim açmadı arkadaşımız illegal olmasına rağmen polisi aradı. Arkadaşlarımdan rica ettim ve rapor atıldı @Stance adlı admin arkadaşımızı jaile attı ve rolü iptal etti. Bilinçi bir /q değil crash yedikten bir dakika sonra oyuna girdim olayın üzerinden fazla geçmedi loglar incelenilebilir. Oyuna girdiğimde tekrar arkadaşa pm üzerinden belirttim ama kendisi yine dönüş yapmadı. Kanıtlarım aşşağıda;

Kapı tarama rolü.

Rol iptali.

Bu olaylar gerçekleşmeden /quit attın olayı çarpıtmadan anlat lütfen. Ayrıca o kadar rol yaptık kapı kilitlenince mi crash yedin dostum? Beş dakika arayla girerek kapının açılmadığını görünce mi crash yeniyor?

#3 - 24.01.2022 22:53
Kirletmene gerek yok savunmamı yaptım, /q atıcak bir durum ortada yoktu illegal karakter ile PD aradığın için rol iptal oldu zaten. Dediğim gibi loglara bakılabilir olayın üzerinden çok geçmedi ortaya o zaman her şey çıkar. Kapı kitlenince rol yapıyorum sana pm üzerinden belirtiyorum pmlere cevap vermiyorsun.
« Son Düzenleme: 24.01.2022 22:58 Angeras1910 »

#4 - 24.01.2022 22:59
Kirletmene gerek yok savunmamı yaptım, /q atıcak bir durum ortada yoktu illegal karakter ile PD aradığın için rol iptal oldu zaten. Dediğim gibi loglara bakılabilir olayın üzerinden çok geçmedi ortaya o zaman her şey çıkar.

Olayı doğru bir şekilde anlatsan zaten burası kirlenmez, sen olaylar olup bitene kadar /quit atarak silahını güvene aldın, ayrıca ben sana quit olayından bahsediyorum o karakterin jail almasından rolün silinmesinden bahsetmiyorum ki. Zaten rol silindi diyorsun o zaman neden karşı taraf ceza aldı? Sen ihlal yaptın iki kere quit attın kişi jail yedikten sonra oyundan nedense uzun süre hiç düşmedin.

#5 - 24.01.2022 23:00
Kapı tarama rolü sistemsel olarak geçersiz. Kapıyı maymuncukla açabilirsin ve rolsel olarak yapsan bile o kadar basit bir emote ile yapılacağını sanmıyorum.

#6 - 24.01.2022 23:13
Kirletmene gerek yok savunmamı yaptım, /q atıcak bir durum ortada yoktu illegal karakter ile PD aradığın için rol iptal oldu zaten. Dediğim gibi loglara bakılabilir olayın üzerinden çok geçmedi ortaya o zaman her şey çıkar.

Olayı doğru bir şekilde anlatsan zaten burası kirlenmez, sen olaylar olup bitene kadar /quit atarak silahını güvene aldın, ayrıca ben sana quit olayından bahsediyorum o karakterin jail almasından rolün silinmesinden bahsetmiyorum ki. Zaten rol silindi diyorsun o zaman neden karşı taraf ceza aldı? Sen ihlal yaptın iki kere quit attın kişi jail yedikten sonra oyundan nedense uzun süre hiç düşmedin.

Bu şikayeti senin değil jail yiyen arkadaşın açmasını beklerdim. Anlattığın konuya gelelim iki kere quit attı demişsin, ss koyabilirsin. crash yedikten bir dakika sonra tekrar giriyorum çıktığım odaya girseydin görürdün. Ortada silahımı güvene alayım? Orası ayrı bir soru.

#7 - 24.01.2022 23:17

Bu şikayeti senin değil jail yiyen arkadaşın açmasını beklerdim. Anlattığın konuya gelelim iki kere quit attı demişsin, ss koyabilirsin. crash yedikten bir dakika sonra tekrar giriyorum çıktığım odaya girseydin görürdün. Ortada silahımı güvene alayım? Orası ayrı bir soru.

Neden onun açmasını bekliyorsun ki? Bir daha yapmaman için bilinçlenmeni istiyorum ve ayrıca rolü böldürüp insanların rol zevkini bozmak hoş değil Stance adlı yetkili de aynı şekilde rol esnasında rolü bölerek işlem uyguladı, bu durumdan rahatsızım.
« Son Düzenleme: 24.01.2022 23:20 crewisgang »

#8 - 24.01.2022 23:21

Neden onun açmasını bekliyorsun ki? Bir daha yapmaman için bilinçlenmeni istiyorum ve ayrıca rolü böldürüp insanların rol zevkini bozmak hoş değil Stance adlı yetkili de aynı şekilde rol esnasında rolü bölerek işlem uyguladı, bu durumdan rahatsızım.

Artık anlayamadığını düşünüyorum, ortada illegal bir karakter polise sığınıyor rolü durdurmayıp ne yapsın? Ortada yaptığım bir ihlal yok. Sonuçlanabilir.

#9 - 24.01.2022 23:23

Artık anlayamadığını düşünüyorum, ortada illegal bir karakter polise sığınıyor rolü durdurmayıp ne yapsın? Ortada yaptığım bir ihlal yok. Sonuçlanabilir.

Üye olurken sorulardan birisinde açık ve net şekilde aktif rolü durdurmadan devam etmeni, rahatsız olduğun konuyu forumda konu açarak belirtmeni istiyor.
« Son Düzenleme: 24.01.2022 23:33 crewisgang »