Konu: Presnel Taussaint - 23/01/2022  (Okunma sayısı 334 defa)

#0 - 24.01.2022 17:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Presnel_Toussaint @ukicik

Olaya dahil olan şahit karakter adı: ben

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23/01/2022, 13:25

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Non-RP --- PG

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
&t=3s

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Çatıdan düşüyor fakat yürüyüp koşmaya devam ediyor

Ek açıklamalar(varsa): yok

#1 - 24.01.2022 17:21
Bir gökdelenin çatısından atlamıyorum, gerçek hayatta da hasar görmeden atlanabilecek bir yükseklik gibi görünüyor ki atladığımda ciddi oranda bir HP kaybı da yaşamıyorum. PG yapılacak kadar yüksek bir çatı olduğunu zannetmiyorum, tamamen açtığım şikayetten cımbızla bir şeyler çekip karşılık vermek için kin sebebiyle açılmış gibi duruyor. Taş çatlasın üç metrelik bir yükseklikten atlamak bir kasabanın ortasına helikopter indirmekten daha mantıklıdır eminim. Kararı yönetime bırakabiliriz.

#2 - 24.01.2022 17:24
Evin çatısına çık atla da bakalım bir yerin kırılıyor mu kalkıp yürümeye devam mı ediyorsun görelim, bir de video kaydına al

#3 - 24.01.2022 17:27
Evin çatısına çık atla da bakalım bir yerin kırılıyor mu kalkıp yürümeye devam mı ediyorsun görelim, bir de video kaydına al

tamam

#4 - 25.01.2022 13:05
Merhabalar. Şikayet incelendi, evet çok yüksek bir çatı değil fakat yine de düştüğünüz de bacağınızın acıyacağı kısa bir süre de olsa sancı çekeceğiniz bir mesafe. O yüzden karakteriniz ceza alacak.