Konu: [24.01.2022 - Toplu Şikayet] Trafik ve Araç kuralları ihlali.  (Okunma sayısı 142 defa)

#0 - 24.01.2022 15:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alejandro Desmond - @Alejandro_Desmond / Benedict_Bartholomew - @erenarii / Reggie_Krause - @MuhammetKalkan / Aaron_LaVine - @Greengrocer

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Allison_Carmen

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.01.2022 - 15.02

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
16-) TRAFİK VE ARAÇ

a) Trafik kazası sonrası çıkan tartışmalarında silah kullanmak yasaktır.
b) Konvoy halindeki araçlara kasıtlı çarpmak veya bozmaya çalışmak.
c) Tren raylarında araç sürmek yasaktır.
d) Sürekli polisi kasıtlı olarak takip ettirmek.
e) Oyuncu gruplarının yüksek olduğu alanlarda yüksek hızla araç veya oyunculara çarpmak.
f) Bir oyuncunun açtığı gişeden geçmek yasaktır.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Açtığım gişeden toplu olarak kaçak geçtiler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Allison_Carmen isimli arkadaş bu ihlale dahil fakat olay anında şöyle; bir davranışta bulunduğu için kendisinden şikayetçi değilim, ondan hariç bu ihlale dahil olan herkesten şikayetçiyim.

« Son Düzenleme: 24.01.2022 15:24 ofansif derenge »

#1 - 24.01.2022 15:30
Şahitliğimi onaylıyorum

#2 - 24.01.2022 15:58
 Selamlar, yaptığım ihlalin farkındayım ve gereken cezayı almayı beklemekteyim. İyi forumlar- İyi roller dilerim.

#3 - 24.01.2022 16:07
İyi günler,

Öncelikle kaçak geçişimi inkar etmiyorum ve gereken yaptırımı onaylıyorum. Umarım bundan sonra daha dikkatli davranırım ve kurallara riayet ederim.

İyi forumlar.

#4 - 24.01.2022 17:06
Karakterler cezalandırılacak ve evet şunu eklemeyelim ki gişe rekoru kırmışsınız.