Konu: Jack_Monton | Birden fazla kural ihlali  (Okunma sayısı 280 defa)

#0 - 23.01.2022 20:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jack Monton | @HasanReiz25

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Carlos Casillas - @TheReynaers | Ernesto Enrique - @Ferplex | Elvis_Escamilla - @katwen41 | Lucas Fabio - @osman1432 | Steven Mitchel - @yakup

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23/01/2021 | 19:45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Noob DM, Fear-RP, R20'e karşı roller, Hood ihlali, GOOA (gun out of ass), yaralı kural ihlali, RK (revenge kill)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Onaylı Hood'u sebepsiz yere tek başına basıyor, yumruk atar diye emote vermesine rağmen brawlda sopa çekiyor. (Düşeceği zaman yumruk, diğer zamanda sopa.) Ernesto Enrique karakterine küfür ediyor, R20'e karşı sergilemesi rolü sergilemiyor. Düştükten sonra küfür etmeye devam ediyor, karakterlere rastgele küfür ediyor. Sistemsel düştükten sonra kalkarken emote vermiyor, kalkınca normal yürüyerek uzaklaşıyor. Uzaklaşırken küfürler etmeye devam ediyor. Üstelik canı azalınca gidiyor, can doldurup tekrar baskın atıyor. (Bunun bir kanıtı yok fakat dakika farklarından anlayabilirsiniz.) Düşmesine rağmen aradan biraz sonra tekrar geliyor, RK'lı olmasına rağmen saldırıyor. Ernesto karakteri ona silah doğrultuyor, Fear-RP yapmamaya devam ediyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Birden fazla oyuncunun bulunduğu Hood'u tek başına basıyor.
Spoiler: GösterGizle

Noob DM

Canını doldurup tekrar geliyor, oyunculara saldırarak yaralı konumuna düşürüyor.

Hood onaylı bir oluşum liderine (R20) karşı sergilediği rol.

Yaralı konumunda düşüyor, buna rağmen gerekli korku rolünü sergilemiyor, tehdit etmeye ve küfür etmeye devam ediyor.

Sistemsel olarak kalkıyor, hiç bir emote vermeden yürüyerek gidiyor. Giderken küfür etmeye devam ediyor.

Bu olaylardan sonra şikayeti açarken oyuna göz atıyorum, ihlallere devam ediyor.
RK'lı olmasına rağmen gelip tekrar saldırıyor, tek başına.

Ernesto karakteri bel altından ona silah doğrultuyor, etrafında birden fazla oyuncu olmasına rağmen korku rolü sergilemiyor.

Ek açıklamalar(varsa): Aktif rol ortamını baltaladı, caydırıcı bir ceza alsın lütfen. Bunu bir değil birden çok kez yaptı, bir değil birden fazla ihlal ile yaptı. (Alacağı cezanın yanında birlik olarak CK iznini istiyoruz.)

« Son Düzenleme: 23.01.2022 20:56 Lhansent »

#1 - 23.01.2022 20:47
Videolar çok net çıkmamış, Youtube'a yüklerken oldu maalesef. Yine de anlaşılıyor.

#2 - 23.01.2022 20:51
Tanıklığımı onaylıyorum. Kişi bir çok rolümüzü baltaladı.

#3 - 23.01.2022 21:11
olay şöyle gerçekleşti şahıslar bugün beni hapise attırdı ve 300 dakika yani ic olarak 300 gün ic jail yedim ve şahsılardan intikam almak için ant içtim sonra şahısları jailden çıktıktan sonra bana saldıran elemanları aklıma kazımıştım onları buldum ve şahıslara saldırdım ve bu şahıslar onaylı hood kadar kaçtı ve bir anda hepsi saldırdı /me saşıslara saldırır emotum dikkat çekmektedir şahıs /me yumrukla saldırır diye yalan yanlış şeyler yazmış ve bu birlik og olduğunu bilmediğim için oda bana saldırdı ve karşı vermek zorunda kaldım şahısları bu gün kaç 8 kişyi bunların ic olarak bana sataşmaları yüzünden dövmek zorunda kaldım ve bunları og dediği şahıs canı az olduğu için kaçıp sosili tezgahından yemek aldı ve kendien can bastı ve sonradan bana saldırdı diyiceklerim bu kadar arkadaşların pm den bana rolü düşük vb gibi şikayet ediceğim gibi tehditleri vardı ss almayı unuttum ksuura bakmayın ve orada bu şahısların og si hood dışında bana barışmak istediğim halde silah çekiyor şahıs burda şahısların bana yaptığı ic düşmanlıktan dolayı barışmaya gidiyorum orada bile bana hakaretler savuruyor karakterim dövüş stili bildiği için ve öncedende bu mahalledeki bağzı tadsız olaylardan dolayı emot verilerek 8 kişiyi dövdüğü için gücüne güvenip ve oradan polis geçiceğine güvenip korku rolü sergilememiştir.

Bu birliğin Og sinin kavga rolünde yemek yediği ss ve görüntüler:

bu birliğin kapatılmasını veya uyarılmasını arz ederim :https://www.hizliresim.com/rjboxcb
 Birlik lideri bile çok basit nedenle rol hatası yapıyor
diyeceklerim bu kadar.

#4 - 23.01.2022 21:18
Öncelikle yazım kurallarına dikkat etmelisin ve adam sana silah çekmiş sen adama saldırıyorsun kendin diyorsun ve 8 kişiyede saldırdığını idda ediyorsun ıc de dövüş sitlin yok ve o kadarda fazla güce sahip değil karakterin.  Polis geçiceği için diyorsun inanki bana gerçek hayatta bir çete üyelerine böyle bir şey yap, seni poli bile ellerinden alamaz. Diyecek başka bir şeyim yok, iyi forumlar. :sampanya:

#5 - 23.01.2022 21:20
olay şöyle gerçekleşti şahıslar bugün beni hapise attırdı ve 300 dakika yani ic olarak 300 gün ic jail yedim ve şahsılardan intikam almak için ant içtim sonra şahısları jailden çıktıktan sonra bana saldıran elemanları aklıma kazımıştım onları buldum ve şahıslara saldırdım ve bu şahıslar onaylı hood kadar kaçtı ve bir anda hepsi saldırdı /me saşıslara saldırır emotum dikkat çekmektedir şahıs /me yumrukla saldırır diye yalan yanlış şeyler yazmış ve bu birlik og olduğunu bilmediğim için oda bana saldırdı ve karşı vermek zorunda kaldım şahısları bu gün kaç 8 kişyi bunların ic olarak bana sataşmaları yüzünden dövmek zorunda kaldım ve bunları og dediği şahıs canı az olduğu için kaçıp sosili tezgahından yemek aldı ve kendien can bastı ve sonradan bana saldırdı diyiceklerim bu kadar arkadaşların pm den bana rolü düşük vb gibi şikayet ediceğim gibi tehditleri vardı ss almayı unuttum ksuura bakmayın ve orada bu şahısların og si hood dışında bana barışmak istediğim halde silah çekiyor şahıs burda şahısların bana yaptığı ic düşmanlıktan dolayı barışmaya gidiyorum orada bile bana hakaretler savuruyor karakterim dövüş stili bildiği için ve öncedende bu mahalledeki bağzı tadsız olaylardan dolayı emot verilerek 8 kişiyi dövdüğü için gücüne güvenip ve oradan polis geçiceğine güvenip korku rolü sergilememiştir.

Bu birliğin Og sinin kavga rolünde yemek yediği ss ve görüntüler:

bu birliğin kapatılmasını veya uyarılmasını arz ederim :https://www.hizliresim.com/rjboxcb
 Birlik lideri bile çok basit nedenle rol hatası yapıyor
diyeceklerim bu kadar.
Onaylı Hood'a mı kaçmışlar?  ??? ??? ???
Kendi mahalleleri dostum, sen ne diyorsun?
Attığın ekran görüntüsünde kendi yaptığın ihlalden başka bir şey yok. Gerçekten komik. Rol desteği almak istersen Vice Roleplay rol destek başvurusu atabilirsin, karakterin dövüş stili biliyor olabilir fakat karakterine silah doğrultuluyor. Jackie Chan değilsen oradan sıyrılman zor. Savunman bu kadarsa yetkili kararı bekleyebiliriz.

#6 - 23.01.2022 21:27
Şahitliğimi onaylıyorum, sürekli rol baltalıyor. O:-)  :garip:

#7 - 24.01.2022 00:11
En sinir bayan karakterli şahıs olayda yok ve boşu boşuna sırf destek olsun diye araya girmiş
2 - gerçek hayatta çeteler senin videolarda izlediğim gibi bir hayat yaşamıyor YouTube vb yerlerde izleyip savunma yapmayın Amerika'daki polislerin ne. Kadar disiplinli ve uyarıcı olduğu gerçeği inan çetelere sökmez vede ss lerimde kendi rol hatalarım denmiş rol hatalarım yok sizin attığınız dm,rk vb görüntüleri alamadım bana şikayet açan şahıs 2 kere bana saldırırken düştü ama vurmaya devam etti sırf liderinin gözüne gire bilmek için ek kuralını ihlal etti karakterinin gücü iyi ve dayanıklılığı fazla karakterimin ilk kavgası diğil bu başka kavgalarda karıştı ve hiç böyle bir sorun olmadı karakterinde toplasan 10 iç jail varsa 8 i kavgadandır kavgayı ic jail ve normal bölgelerde de yaptım karakterim dönüşmesini ve savunmasını iyi bilir siz  ben 1 kişiyle kavga ederken araya müdahale etmeseniz size birşey olmazdı siz ben bir kişiye dalarken 5 kişi saldırırsanız gücüm ve dayanıklılığım iyiyse ve dövüşme stratejik iyide sizi rolsel olarak düşürme olanağım yüksek

#8 - 24.01.2022 01:10
En sinir bayan karakterli şahıs olayda yok ve boşu boşuna sırf destek olsun diye araya girmiş
2 - gerçek hayatta çeteler senin videolarda izlediğim gibi bir hayat yaşamıyor YouTube vb yerlerde izleyip savunma yapmayın Amerika'daki polislerin ne. Kadar disiplinli ve uyarıcı olduğu gerçeği inan çetelere sökmez vede ss lerimde kendi rol hatalarım denmiş rol hatalarım yok sizin attığınız dm,rk vb görüntüleri alamadım bana şikayet açan şahıs 2 kere bana saldırırken düştü ama vurmaya devam etti sırf liderinin gözüne gire bilmek için ek kuralını ihlal etti karakterinin gücü iyi ve dayanıklılığı fazla karakterimin ilk kavgası diğil bu başka kavgalarda karıştı ve hiç böyle bir sorun olmadı karakterinde toplasan 10 iç jail varsa 8 i kavgadandır kavgayı ic jail ve normal bölgelerde de yaptım karakterim dönüşmesini ve savunmasını iyi bilir siz  ben 1 kişiyle kavga ederken araya müdahale etmeseniz size birşey olmazdı siz ben bir kişiye dalarken 5 kişi saldırırsanız gücüm ve dayanıklılığım iyiyse ve dövüşme stratejik iyide sizi rolsel olarak düşürme olanağım yüksek
Sen ne anlatıyorsun türkçem kaydı, kadın karakteri değil forumda öyle görünüyor. Birlik liderimin gözüne girmek için neden ihlal yapayım?  ::)
Daha fazla uzatmaya gerek yok, kanıtın yoksa suçlama yapamazsın. Amerika'da ki polislerin konuyla ne alakası var onu onuncu okuyuşuma rağmen anlayamadım.

#9 - 24.01.2022 01:14
Peki C2 Türkçe konuşan arkadaşım sen anladığını anlaşan yeter anlamasan beni ilgilendirmez yetkililer anlasada olur.