Konu: Michael Flater (@SSensei)/rolden kaçma (Crash)  (Okunma sayısı 120 defa)

#0 - 23.01.2022 15:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Michael Flater (@SSensei)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Alexander Conroy

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.01.2022 15:11

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Rolden kaçma

Alıntı
Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi rol yaparken crash yedi 10dk boyunca gelmedi. Ben gidince gelip benim rolden kaçtığımı söylüyor ama alakası yok ben onu beklemek zorunda da değildim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:https://www.hizliresim.com/9u9nl4w  https://www.hizliresim.com/mmitaq6

Ek açıklamalar(varsa):Yok

#1 - 25.01.2022 12:27
@SSensei Savunmanızı yapın lütfen.

#2 - 25.01.2022 21:08
Arkadaşın da dediği gibi crash yedim, ama on dakika olayı büyük ihtimalle kafadan salma, o kadar sürmedi. Kurallarda da yazıldığı gibi "Daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın." ben rolü devam ettirmek için şahısa /pmden yazdığımda ise seni bekleyemem, dorse aldım dedi. İyi forumlar.

#3 - 25.01.2022 23:22
Crash yedikten sonra *bazı sunucularda (Herhangi bir bağlantı problemi & crash yaşayan oyuncular 3 dakika içerisinde role devam edip bunun kanıtlarını olası şikayet için barındırmak zorundadır. Rolün devamı ispatlanmadığı takdirde ceza uygulanır) x sunucusu nun politika kuralları buraya link atamam forum kurallarından ceza yiyebilirim. kişi özelden isterse atarım. Rolün devamı yok 10dk geçmiş olduğu da chat kısmının sol tarafında zaman farkı yer alıyor kişi 10dk boyunca gelmemiş bende daha fazla beklemek istemedim.

#4 - 26.01.2022 12:09
Merhabalar,

Şikayet incelendi, ortada herhangi bir şekilde abartılacak bir ihlal söz konusu görünmüyor oyuncunun bağlantısı kopmuş olabilir, o anda sunucuya girmeye çalışırken siz oradan gitmiş olabilirsiniz, bu sebepten şikayet oluşturmanın gereği bulunmuyor, karaktere ceza verilmeyecek.