Konu: Polise sığınma  (Okunma sayısı 255 defa)

#0 - 23.01.2022 15:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Wodo  Bradley_Garretles

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Hoffman birliği üyeleri @RECOLT Leonardo_Garcia

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşımız sabahtan beridir bizim hood'umuzda dolaşıp bizi vurmak için bekliyorlar bize Wolfgang ile silahlarımızı alıp cafenin içerisine girdik ve adamların içeriye girmesini bekledik birkaç defada Alex ile Erwin'i yem olarak dışarıya yolladık tekrardan girmediler. Sonrasında Bradley Garretles alt karakterine geçip arkadaşımıza shotgun ile hasar veriyor bizde SS alıp şikayet açmak için izinli şekilde Erwin'i bayılttın SS aldık Bradley karakter değiştirip Alessia ile bizim mekanımıza giriyor hasarlardan kimin vurduğu görüktüğü için ve Erwin karakteri gördüğü için Alessia karakteri kafeden içeri girdiği gibi bir mermi yedi ve hemen dışarıya çıkıp polise haber verdi hem savaşta olup sabah akşam bize sıkmak için bekliyorsun ve sıkıyorsun kimse bayılmayınca gelip alt karakteri ile hasar yeyip polise sığındı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Alessia'nın shotgun ile vurduğunun kanıtı Wolfgang Alessia'nın vurduğunun kanıtı olması için izinli şekilde Erwin'i vurmuştur.
Spoiler: GösterGizle

Alessia'nın mekana girdiğinin kanıtı:

Bradley karakterinin bize sıktığının kanıtı:
[

Forum hesabı:

Ek açıklamalar(varsa): Bu birliğin yaptığı tek ihlal değil birliklerinde DM atan birlikten çıkıyor. Karakterin ceza almasını ve silahının silinmesini istiyorum.

« Son Düzenleme: 24.01.2022 17:18 Soggymaster »

#1 - 23.01.2022 15:54
Kardeşim 1. birliği kapadık
2. Ben bara girdiğim gibi bana ateş açtınız yan karakterim legal benim dostum. Legal geçtim.
Sizin yaptığınız DM'E giriyor beni düşürdünüz ardından dışarı çıktım polisler gördü içeriye girdiler olay bu kanıtın varsa buyur.

#2 - 23.01.2022 15:56
Kardeşim 1. birliği kapadık
2. Ben bara girdiğim gibi bana ateş açtınız yan karakterim legal benim dostum. Legal geçtim.
Sizin yaptığınız DM'E giriyor beni düşürdünüz ardından dışarı çıktım polisler gördü içeriye girdiler olay bu kanıtın varsa buyur.
Hay hay paşam videolu bir şekilde kanıtları sunacağım 100 canın ile dışarıya çıktın

#3 - 23.01.2022 16:00
Polisler gördü paşa ben dışarı çıktım sonra düştüm zaten 4 mermi yedim.

#4 - 23.01.2022 16:04
Polisler gördü paşa ben dışarı çıktım sonra düştüm zaten 4 mermi yedim.
dışarıda bizi bekleyip karakter değiştiriğinin kanıtı

#5 - 23.01.2022 16:04

#6 - 23.01.2022 16:05
@RECOLT  Bradleyin dediklerini onaylıyor musunuz?

#7 - 23.01.2022 16:24
@Wodo üslubun kötü ve oluşum şikayeti açmama rağmen ve ceza almanıza rağmen hala senin ile bir samimiyetimiz varmış gibi "paşa, kardeşim" gibi hitaplar kullanıyorsun. Senin ile aynı seviyede veyahut samimiyette değiliz. Üslubunu düzeltip, güzelce savunmanı yapmanı rica edeceğiz. Trolling ve DM yapmaya devam edecekseniz ve bu tutumunuzdan vazgeçmeyecekseniz bu sunucuda herhangi bir yeriniz olmadığını düşünüyorum çünkü burası bir DM sunucusu değil Role Play sunucusu. Bunun bilincinde olup, tavrınızı ona göre alırsanız müteşşekir oluruz.

#8 - 23.01.2022 16:29
... Ek olaraktan, alt karakterler herhangi bir illegal role dahil olamaz. Alt karakterin ile polis çağırıp, sahibi olduğum mekandan şikayetçi olman sadece bir ihlaldir. Cezası da bellidir. Güzel bir dil ile savunmanı yaparsan iki taraf içinde sağlıklı olur.

#9 - 23.01.2022 16:35
Gelen ihbara göre bölgeye yöneldik, rolün ardından böyle bir durum olduğunu, kişiler PM'den sordu ve danıştı. Şahitliğimi oynaylıyorum. Tek temennimiz rollerde kimsenin mağdur olmaması.