Konu: İllegal Rol Yasağı / Maske31626  (Okunma sayısı 393 defa)

#0 - 23.01.2022 15:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kejuan Carter, @AgahBrian N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Willowfield Gangster Disciples birlik oyuncuları.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.10 23.01.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: İllegal rol yasağı, Force, Retarted

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Selamlar, Surenos birliği ile aramızda hiç bir sorun yoktu hatta aşşağıya bir SS bırakıyorum kendilerini yatımıza davet ettik ve dostluğa bağladık rolü fakat ben Twitch'de yayın sırasındayken Surenos'da R5 olan bir oyuncu gelip bu şekilde küfürler yağdırdı ve kaçtı, bu aşırı saçma ve tat kaçırıcı gerçekten aramızda hiç bir rol yok sadece kendi özgüven deposunu doldurmak için slangler atıp gazlıyor kendisinden son derece şikayetçiyiz, gerek birlik liderinin gerek adminlerin işlem yapmasını rica ediyoruz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/927504981546922034/934781862600122408/samp_23_01_2022_15_05_52.png

Ek açıklamalar(varsa): Buraya bıraktığım SS'de Surenos'ın R20 oyuncusu @Ferplex  ile sağladığımız dostluğu görüyorsunuz, bu rolden 3-4 gün sonra böyle bir şeyin dönmesi üzücü gerçekten.
https://cdn.discordapp.com/attachments/878287700409602099/934782628962385990/Toplant.png

#1 - 23.01.2022 16:35
Öncelikle karakterim çetesine bağlı olmayabilir. Geçen hafta aramızda bir rol geçti  bundan dolayı yaşanmış bir olay, icde bunu çözebilirdin. Adminler gerekli kararı verecektir, iyi forumlar.

#2 - 23.01.2022 16:46
ŞAHİTLİĞİMİ ONAYLIYORUM

#3 - 23.01.2022 16:48
Şikayetin sebebi zaten bu dostum öncelikle kanıtsız hiç bir savunma, savunma değildir bunu bilmen gerekiyor, bunu IC'de çözebilirdin diyorsun karakterin maske takıp cross bir motorun üzerinde küfür edip kaçıyor bana açık kapı bırakmıyorsun, roleplay kavramının olayı karşı taraf ile etkileşim içinde senaryo geliştirmektir sen ise burada Force atıyorsun karakterin Surenos birliğinin R1 konumunda bulunuyor bir mahalleye gelip çete üyelerine küfür edicek kadar gelişimi olduğunu sanmıyorum gelişimi olsa bile bu tarz Force bir rol ile gelmenin yine mantıksız ve saçmalık olduğunu düşünüyorum, bir hafta önce aramızda bir rol döndü diyorsun rica ediyorum bu rolü bizimle paylaş sizin birliğinizden R19 ve R20 oyuncular dışında kimseyle muhattap olunmadı bunu sen de çok iyi biliyorsun, mükemmel savunman için de ayrıca teşekkür ederim... Değerli yönetimin konuyu açıklığa sağlamasını bekliyorum, teşekkürler.

#4 - 23.01.2022 16:56
Şikayetin sebebi zaten bu dostum öncelikle kanıtsız hiç bir savunma, savunma değildir bunu bilmen gerekiyor, bunu IC'de çözebilirdin diyorsun karakterin maske takıp cross bir motorun üzerinde küfür edip kaçıyor bana açık kapı bırakmıyorsun, roleplay kavramının olayı karşı taraf ile etkileşim içinde senaryo geliştirmektir sen ise burada Force atıyorsun karakterin Surenos birliğinin R1 konumunda bulunuyor bir mahalleye gelip çete üyelerine küfür edicek kadar gelişimi olduğunu sanmıyorum gelişimi olsa bile bu tarz Force bir rol ile gelmenin yine mantıksız ve saçmalık olduğunu düşünüyorum, bir hafta önce aramızda bir rol döndü diyorsun rica ediyorum bu rolü bizimle paylaş sizin birliğinizden R19 ve R20 oyuncular dışında kimseyle muhattap olunmadı bunu sen de çok iyi biliyorsun, mükemmel savunman için de ayrıca teşekkür ederim... Değerli yönetimin konuyu açıklığa sağlamasını bekliyorum, teşekkürler.
Bir hafta önce gerçekleşen rol ektedir.

#5 - 23.01.2022 17:28
Bir hafta önce gerçekleşen rol ektedir.

illegal yasağımız var gibisinden şeyler söyleyip. Bizimle rol yaparken, masaya silah koyma rolünü gerçekleştiriyorsun, aksiyon göster zenci gibisinden kelimeler ediyorsun.
İllegal yasağı olan bir birliğin hiç bir şekilde, karşıdan izin alması bile yasak bir kuraldır, sen ise /do üzerinden illegal rol izni soruyorsun, başka savunma gelmeyecektir.

#6 - 23.01.2022 17:38
Alıntı
Selamlar, Surenos birliği ile aramızda hiç bir sorun yoktu hatta aşşağıya bir SS bırakıyorum kendilerini yatımıza davet ettik ve dostluğa bağladık rolü
Konuya açıklık gelmesi adına yazıyorum, arkadaşımız böyle bir açıklama getirmiş fakat doğru bir şey değil. Kırpılmış, rolden tek bir kelime alınmış sadece.
Orada dostluk getirilmedi bu birincisi, hatta aksine karakterlerimiz senin sert tavrından dolayı rolün sonrasında gerilip yat'ı terk etti, yani burada geçersiz kanıtlar ile kafa karışıklığı yapmaya gerek yok.
İkinci bir konu ise sürekli olarak illegal yasağınızı belirtiyorsun fakat yaptığınız rollerde sürekli bir agresiflik var, illegal yasağınızın olduğunu söyleyip karakterlere silah gösterme rolü, agresif konuşmalar vs gerçekleştiriyorsun.
İllegal yasağınız varsa anlaşmalı olarak bile olsa hiç bir şekilde illegal bir role giremezsiniz. Kendimiz sorduğumuzdan biliyorum, gidip bunu gerekli yerlere de sorabilirsin.
Konuya açıklık getirme amacı ile yazdım, bizi şahit göstererek yazmışsın çünkü.

#7 - 23.01.2022 17:42
Alıntı
Selamlar, Surenos birliği ile aramızda hiç bir sorun yoktu hatta aşşağıya bir SS bırakıyorum kendilerini yatımıza davet ettik ve dostluğa bağladık rolü
Konuya açıklık gelmesi adına yazıyorum, arkadaşımız böyle bir açıklama getirmiş fakat doğru bir şey değil. Kırpılmış, rolden tek bir kelime alınmış sadece.
Orada dostluk getirilmedi bu birincisi, hatta aksine karakterlerimiz senin sert tavrından dolayı rolün sonrasında gerilip yat'ı terk etti, yani burada geçersiz kanıtlar ile kafa karışıklığı yapmaya gerek yok.
İkinci bir konu ise sürekli olarak illegal yasağınızı belirtiyorsun fakat yaptığınız rollerde sürekli bir agresiflik var, illegal yasağınızın olduğunu söyleyip karakterlere silah gösterme rolü, agresif konuşmalar vs gerçekleştiriyorsun.
İllegal yasağınız varsa anlaşmalı olarak bile olsa hiç bir şekilde illegal bir role giremezsiniz. Kendimiz sorduğumuzdan biliyorum, gidip bunu gerekli yerlere de sorabilirsin.
Konuya açıklık getirme amacı ile yazdım, bizi şahit göstererek yazmışsın çünkü.
Yatı terk etme gibi bir rol dönmedi dostum, rol sonucunda benim bağlantım koptu ve rol bitimi gerçekleşti, R20 olan karakter ile birbirimize karşı saygı duyduğumuzu hatta bundan sonra ticaret geliştirebiliceğimizi söyledik fakat diğer R19 karakterler bütün görüşme boyunca laf sokmaktan başka bir şey yapmadıkları için konuya dair olan elimizde ki tek temiz SS bu, R20 arkadaşı zaten etiketledim etiketlenen kişi sen değilsin farkındaysan kendisi gelip burada söylemde bulunabilir diye düşünüyorum inkar ediceğini zannetmiyorum, masadan düşmanlık olmayarak kalkıldı, diğer bir konu ise İllegal Rol yasağı konusunda yönetimden bir uyarı aldık ve o günden sonra silah gösterme rollerine hiç bir şekilde girmemeye başladık, şikayeti açtığım arkadaşlar o zamanlar Surenos'da değillerdi ve yaşanan rol yönetimin bize uyarısından sonra oldu, uyarıdan sonra hiç bir şekilde agresif veya illegal bir rolümüz dönmedi, dönmicekte, akıl karışıklığı yaratmak gibi bir planım yok bu olsa niye etiket atayım rica ediyorum biraz mantık kuralım, toplantı boyunca aramızda geçen soft ve belirleyici iki cümleye göre bir SS yapıldı hepsi bu.

#8 - 23.01.2022 18:23
Merhaba, şikayeti biraz inceledim. Her iletide neredeyse birliğin adının geçtiğini görüyorum, birlik oyuncumuz "kendisine" yapıldığı illegal rol sonucu böyle bir rol sergilemiş, yani neredeyse birlik şikayeti açılmadığı kalmış. Geçen sefer ki yat rolünde karakterler tanıştı birbirini tanıdı, her ne kadar çeteci olsanız bile yat rolünde bulunmanızı biraz garipsedik acikcasi
fakat konu o değil, konu uzlaşmamız da değil dediğin gibi karakterlerimiz oturup geçen günlerde yaşanan gerginliği çözdü, rolde birbirimize yardımcı olabileceğimizi belirttik. O rolün neden bir birlik oyuncusunun yaptığı şikayete taşındığını anlayamadım, neredeyse birlik şikayeti açılacakmış konuma gelmiş. Şikayette ismim bulunmasaydı savunma yapma gereği bile duymayacaktım fakat gereksiz çok fazla birlik ismi geçmiş. Dediğim gibi birlik oyuncumuza yapılan rol sonrası böyle bir role girişmiş sanırsam, ihlal olup olmadığı bana düşmez. Gereği yapılır, iyi forumlar.

#9 - 24.01.2022 00:29
Merhaba, şikayeti biraz inceledim. Her iletide neredeyse birliğin adının geçtiğini görüyorum, birlik oyuncumuz "kendisine" yapıldığı illegal rol sonucu böyle bir rol sergilemiş, yani neredeyse birlik şikayeti açılmadığı kalmış. Geçen sefer ki yat rolünde karakterler tanıştı birbirini tanıdı, her ne kadar çeteci olsanız bile yat rolünde bulunmanızı biraz garipsedik acikcasi
fakat konu o değil, konu uzlaşmamız da değil dediğin gibi karakterlerimiz oturup geçen günlerde yaşanan gerginliği çözdü, rolde birbirimize yardımcı olabileceğimizi belirttik. O rolün neden bir birlik oyuncusunun yaptığı şikayete taşındığını anlayamadım, neredeyse birlik şikayeti açılacakmış konuma gelmiş. Şikayette ismim bulunmasaydı savunma yapma gereği bile duymayacaktım fakat gereksiz çok fazla birlik ismi geçmiş. Dediğim gibi birlik oyuncumuza yapılan rol sonrası böyle bir role girişmiş sanırsam, ihlal olup olmadığı bana düşmez. Gereği yapılır, iyi forumlar.

Birliğinize veyahut size karşı bir şikayet durumu yok, size karşı bir ithamda bulunulmadı söz konusu dahi değil.