Öncelikle merhaba marta, iyi akşamlar.
Konunun şikayete kadar uzamasına şaşırdığımı söyleyerek savunmama başlamak istiyorum, birkaç yanlış anlaşılma yüzünden şikayete gidilmesini /kendimce/ doğru bulmuyorum. Tabii ki şikayet açmaksa özgürsünüz, bu bir gerçek. Rolde bir problem olmadığı için screenshot almaya gerek duymamıştım, bu yüzden savunmayı yazılı olarak, adım adım yapmayı deneyeceğim.
Açık konuşmak gerekirse yazdığın şikayetten fazla bir şey anlamadım. ''hatalı /do kullanımı ile "Sürekli Roleplay" kuralının /b - /c maddelerini ihlal ederek rolü taraflarına göre şekillendiriyor. '' Anlatmak istediğini pek anlamamakla birlikte, hatalı /do bulunmadığını söyleyebilirim. Shane Muldowney karakteri ile aynı oluşumda rol yapıyoruz, beraber roldeydik. Bu esnada, Ocean View köprüsünde aracımızın benzini bitiyor. Benzin bidonu almak için markete gitmeyi planlayıp geçenlere otostop çekme rolüne giriştik. Bir Sultan oradan geçerken bize sataştı, bir brawl rolü döndü. Brawl rolünü yenildik, karakterimin ağzı yüzü kanadı, baygın haldeyken siz geldiniz. Chatlogunuza yansıyan ''Tekrar ara.'' konusunda haklısınız, beklerken Shane Muldowney'e OOC yazmıştım. Size yansıdığı için üzgünüm, tekrarı olmayacak. Sürekli Roleplay kural ihlali, hatalı emote ya da powergame ile ilgili hiçbir şey bulunmamakta.
İkinci screenshotınıza gelirsek, orada IC'den atılan randomu yanlış chatten attım. Sonrasında /b kanalından wg. verdiğimi de mutlaka görmüşsünüzdür. Gerekli screenshotum bulunmadığı için gerekirse inceleyecek yetkili log kayıtlarıma bakabilir. Bunu bile şikayet ediyorsanız, /bence/ açığımı arıyorsunuz gibi. Rolü etkilemeyen, yanlışlıkla yapılmış bir şey.
Log kontrolü için: [18:18:57] (( [187] Christian MacGanon: wg. ))
Savunmamın sonuna geliyorum, eğer yapılan yanlışlar canınızı sıktıysa üzgünüm, tekrarı olmaz. Pek fazla şikayet açan bir kişilik değilim -olmam da-, sizin de bu kafada ilerlemenizi isterim. Size karşı OOC hiçbir şekilde kinimiz yoktu, sadece rol yapıyoruz, fazlası yok. Sonrasında bize yayın yapıyorum dediğinizde de PM atmıştım; [18:34:49] (( << Lyudmilla Palvin (235): Merhaba, rol bir yana Vice yayıncılarına destek olmayı seviyoruz. Hangi platformda yayın y ...
[18:34:49] apıyorsunuz? )) Karşılığında cevap alamamıştım... Bunları sadece belirtmek için yazdım, keyifli roller ve iyi akşamlar dilerim.