Konu: [21.01.2022 - Roman_Pear] Car Jack  (Okunma sayısı 116 defa)

#0 - 21.01.2022 22:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Roman Pear / @burakaktas

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Henry Dunkirk / @Boogeyman

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.01.2022 - 21:28

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car Jack

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Henry karakteri ile Love Fist etkinliğini yapıyorduk, Rockstar Studio'a gitmesini önerdim. O RS'a bakınıp aracına döndükten sonra Henry Dunkirk karakterine car jack uygulandı, ben bu esnada videodaydım kendisinin oyunu crash verdiği için herhangi bir kanıt sunamayacaktır ki elimizde olan tek kanıt her şeyi açıklıyor, video. Videoyu kaydettiğim kısımdan sonrası da var, şikayet ettiğim kullanıcı şehri turladı fakat ani refleks ile kaydı erken durdurdum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş sanırım platformda yeni, her ne kadar basit bir ihlal olarak gözüküyor olsa da bu tür şikayetler açılmadığı takdirde yüz bulacağına ve başka rolplayer'lara da aynı rolsüzlüğü yaşatacağına inanıyorum. Hem de Boogeyman ve ben yürümek zorunda kaldık, zamanımızdan olduk yani.

#1 - 22.01.2022 04:38
Olayın hem şahidi hemde söz konusu kural ihlaline maruz kalan kişi olarak; Event esnasında @Myrtle 'ın da söylediği gibi RS'a girip içeriye bakınıp çıktıktan sonra  aracıma atladım tam bu esnada da çok kısa bir alt tab atmam gerekti. Oyuna döndüğümde aracım yoktu. Alt tab atıp oyuna döndüğüm süre zarfında carjack'e maruz kaldığımı o esnada yanımda olan Myrtle'dan öğrendim. Açıkçası bunun üzerine pek söyleyeceğim bir şey yok bunun zaten bir kural ihlali olduğu bariz bir şey yönetim olarak gerekli ceza neyse onu vereceğinize inanıyorum.

Saygılarımla.

#2 - 22.01.2022 11:02
Kanıtlar bariz, karakter cezalandırılacak.