Konu: Kindrace Hubbard - Yetersiz Oyucu Profili, Fear RP, RK ihlali, Trolling  (Okunma sayısı 264 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.01.2022 19:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kindrace Hubbard @yayikayran

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Southside Florencia 13 üyeleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.01.2022 - 19:20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sokağımızda yaklaşık 10-15 kişi mahallede takılıyorduk, bir anda bu arkadaş gelip bisikletle üstümüze zıplamaya başladı. Sonrasında o kadar kişinin arasında korkusuzca insiderlere küfür etti. Arkadaşı dövüp düşürdük. Kalkınca "r/davul zurna remix 2 çekcem" gibisinden şeyler yazıyor chate.(Bahsettiği şey ihlallerden OOC jail alıp yaptığı videonun başlığı, bahsettiğim video;
Spoiler: GösterGizle

Bizi toxicliyor aklınca. Bize karşı OOC kini olan bir arkadaş. Kalkınca da yaralanmamış gibi ne bir emote ne bir şey atmadan bisiklete binip direkt ortalıktan kayboldu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş öncede ki forum hesabı ile de multi account yaparak forum tanıtımımızı toksiklediği ve yakalandığı için yasaklanmıştı. Yeni hesabıyla aynı şeyleri devam ettiriyor.
Bize karşı yaptığı - DM, Powergame (C-Bug)'dan 800 dakika ceza aldı kendisi, cezalandırılmasını istiyoruz.
« Son Düzenleme: 21.01.2022 20:01 meriawam »

#1 - 21.01.2022 23:09

Fear-RP
Selam kanka, attığın ekran görüntülerinde gördüğün üzere bariz bir kişi sayınız yok. Normal bir şekilde laflaşıyoruz ve ilk lafı sen ediyorsun, tamam diyip gitmek yerine bende laf atıyorum atışıyoruz.

RK
Onun dışında RK ihlaline gelirsek, arkadaş beni bisiklette darp etmek için "/me adama saldırır." emotesi atıyor, sistemsel olarak beni yumrukluyor ve sistemsel yaralıya düşürüyor. Bende yaralı sürem dolduğunda bisikletimde olduğumu farz ederek devam ediyorum, yaptığım şeyin her hangi bir RK ihlali olduğunu düşünmüyorum.

"/r"

PM kanalından bir arkadaşım ile chatleşiyorum ve "/r" yerine "r/" yazıyorum, sizi alakadar eden bir durum yok. Video konusuna bağlamana şaşırdım moruk, zaten attığım video üstüne hapis işlemine tabi tutuldum. Oynadığımız şeyin bir oyun olduğunu var sayıyorum ve kimseye OOC olarak kin tutmuyorum.

Troll
Troll sohbetine gelirken, gelip rol sen atıyorsun dostum bende rol yapıyorum. Kimseyi trollediğim yok, yanlış bir "/pm" yüzünden böyle düşünüyorsan yanılıyorsun, trolleyeceğim bir sunucuya zaten para yatırıp bisiklet almam. Böyle düşünürsen sağlıklı bir insan olarak sonuca ulaştırabileceğini düşünüyorum. Asılsız suçlamalar ile dolu bir şikayet, iyi roller iyi eğlenceler. Daha fazla ileti tarafımca sağlanmayacak.

#2 - 22.01.2022 15:40
Alıntı
Selam kanka, attığın ekran görüntülerinde gördüğün üzere bariz bir kişi sayınız yok. Normal bir şekilde laflaşıyoruz ve ilk lafı sen ediyorsun, tamam diyip gitmek yerine bende laf atıyorum atışıyoruz.
Son görüntülere bakınca bariz bir şekilde üstün bir sayımız ve hood bölgemizde olduğunu görüyoruz.
Sana küfür edilmiyor? Direkt olarak olaya "Annenin amına zıplarım, salak ucube" gibi bir role giriyorsun? Şehirde yeni bir karaktersin ve köklü bir çeteye tek başına bu şekilde nasıl yaklaşabiliyorsun? Mantıklı değil.
Alıntı
Onun dışında RK ihlaline gelirsek, arkadaş beni bisiklette darp etmek için "/me adama saldırır." emotesi atıyor, sistemsel olarak beni yumrukluyor ve sistemsel yaralıya düşürüyor. Bende yaralı sürem dolduğunda bisikletimde olduğumu farz ederek devam ediyorum, yaptığım şeyin her hangi bir RK ihlali olduğunu düşünmüyorum.
Yaralı süren dolduktan sonra emote bile vermeden bisiklete atlayıp gidiyorsun, bu da bir ihlaldir. Sürekli rol diye bir şey var. Orada dayak yiyip hiç bir şey olmamış gibi kalkıp bisiklete binip gidiyorsun, her şey görünüyor.
Alıntı
PM kanalından bir arkadaşım ile chatleşiyorum ve "/r" yerine "r/" yazıyorum, sizi alakadar eden bir durum yok. Video konusuna bağlamana şaşırdım moruk, zaten attığım video üstüne hapis işlemine tabi tutuldum. Oynadığımız şeyin bir oyun olduğunu var sayıyorum ve kimseye OOC olarak kin tutmuyorum.
Evet attığın videoda yaptığın ihlallerden dolayı ceza aldın? Yaptığın ihlalli videonun 2.'sini çekeceğini arkadaşına yazıyorsun ve komik bir  duruma düşme istersen, OOC kin tutmuyorum falan diyorsun, bunun anlamı ne o zaman? Bariz bir şekilde bize DM girişiminde bulunacağını arkadaşına PM'den yazarken yakalanıyorsun, burada rol yapıyoruz, OOC düşüncelerinle hareket ettiğini belli ediyorsun.
Alıntı
Troll sohbetine gelirken, gelip rol sen atıyorsun dostum bende rol yapıyorum. Kimseyi trollediğim yok, yanlış bir "/pm" yüzünden böyle düşünüyorsan yanılıyorsun, trolleyeceğim bir sunucuya zaten para yatırıp bisiklet almam. Böyle düşünürsen sağlıklı bir insan olarak sonuca ulaştırabileceğini düşünüyorum. Asılsız suçlamalar ile dolu bir şikayet, iyi roller iyi eğlenceler. Daha fazla ileti tarafımca sağlanmayacak.
Mahallenin ortasında bisikletin ile Bunny up yapıyorsun, arkadaşımız sana ne zıplıyorsun diyor. El Corona sokağındasın, mahallede bölgemiz ve sayı üstünlüğümüz var. Karakterinin de bir konumu yok ayrıca, sana zıplayıp durma diyen birine direkt olarak küfür ediyorsun, yaptığın rol komik bariz troll bir davranış yani realistik değil bence kurallara tekrardan göz gezdir. İyi forumlar...
Sonuçlanabilir, arkadaş savunma yaptı.

#3 - 22.01.2022 17:05
Alıntı
Selam kanka, attığın ekran görüntülerinde gördüğün üzere bariz bir kişi sayınız yok. Normal bir şekilde laflaşıyoruz ve ilk lafı sen ediyorsun, tamam diyip gitmek yerine bende laf atıyorum atışıyoruz
Son görüntülere bakınca bariz bir şekilde üstün bir sayımız ve hood bölgemizde olduğunu görüyoruz.
Sana küfür edilmiyor? Direkt olarak olaya "Annenin amına zıplarım, salak ucube" gibi bir role giriyorsun? Şehirde yeni bir karaktersin ve köklü bir çeteye tek başına bu şekilde nasıl yaklaşabiliyorsun? Mantıklı değil.
Mantık anlayışına uygun rol yapmak zorunda değilim, karakterim ile agresif role giriyorsun ve o şekilde cevap alıyorsun. Her hangi bir tersleme yok, üstelik köklü bir oluşum olduğunuzu İC olarak bilmemem ve aktif durumunuza göre rol yaptığımda üç kişiydiniz. Üç kişi ile tek başıma laf atışıyorum, adam bir anda "/me saldırır" yazıyor, brawl bile atmıyorum ki bisikletten bile inmiyorum.

Alıntı
Yaralı süren dolduktan sonra emote bile vermeden bisiklete atlayıp gidiyorsun, bu da bir ihlaldir. Sürekli rol diye bir şey var. Orada dayak yiyip hiç bir şey olmamış gibi kalkıp bisiklete binip gidiyorsun, her şey görünüyor.
Ayıptır söylemesi beni bisikletten attığına dair bir emote vermediysen, ben bisiklete binerken emote vermedim. Çünkü karakterim zaten bisikletin üstünde darp edildi, beni bisikletten düşürmeye girişik bir emote attığının görüntüsünü sağlarsan bu yaptığımın yanlış ve bir ihlal olduğunu kabul ederim.

Alıntı
Evet attığın videoda yaptığın ihlallerden dolayı ceza aldın? Yaptığın ihlalli videonun 2.'sini çekeceğini arkadaşına yazıyorsun ve komik bir  duruma düşme istersen, OOC kin tutmuyorum falan diyorsun, bunun anlamı ne o zaman? Bariz bir şekilde bize DM girişiminde bulunacağını arkadaşına PM'den yazarken yakalanıyorsun, burada rol yapıyoruz, OOC düşüncelerinle hareket ettiğini belli ediyorsun.
Ne DM'si kanka, attığım video senide alakadar etmez attığım PM veya karakterimi nasıl yönettiğimde.

Alıntı
Mahallenin ortasında bisikletin ile Bunny up yapıyorsun, arkadaşımız sana ne zıplıyorsun diyor. El Corona sokağındasın, mahallede bölgemiz ve sayı üstünlüğümüz var. Karakterinin de bir konumu yok ayrıca, sana zıplayıp durma diyen birine direkt olarak küfür ediyorsun, yaptığın rol komik bariz troll bir davranış yani realistik değil bence kurallara tekrardan göz gezdir. İyi forumlar...
Sonuçlanabilir, arkadaş savunma yaptı.
Yeterince realistik, gelip bisiklet ile düz gezerken etrafa sıçrama yazan sensin bende hakaret ile karşılık veriyorum ve darp ediyorsunuz,

#4 - 22.01.2022 17:54
İstediğin gibi rol yapabilirsin tabi ama girdiğin rollerde yaptığın ihalleri önemsemiyorsun kurallar var. Orada fear yapmak zorundasın yapmadığın ve küfür ettiğin için dayak yiyiyorsun yaptığın ihlallerden ötürü şikayet açtık polemiğe girmeyip yönetici kararı bekleyelim daha fazla yazmayacağım.

#5 - 23.01.2022 13:09
FearRP bariz, ceza verilecek.

İşin şu kısmına gelirsek;

Alıntı
Arkadaşı dövüp düşürdük. Kalkınca "r/davul zurna remix 2 çekcem" gibisinden şeyler yazıyor chate.

Son zamanlarda yönetim ekibi olarak en rahatsız olduğumuz konuların başında bu tarz seviyesiz videolar geliyor ve bu kural ihlallerinden yapılan derleme videolarını tespit ettiğimiz an cezalandırıyoruz. Yanlışlıkla yazıldığı lanse edilerek bile olsa bunun dile getirilmesi  hem gören oyuncular hem bizim için rahatsız edici. Şikayete konu olan oyuncu bu ihlal için standart ceza alacak ancak tekrar bu şekilde bir ihlalle karşılaşılması durumunda platformdan yasaklanacağını unutmamalı.