Konu: Gişe ihlali (21.01.2022)  (Okunma sayısı 100 defa)

#0 - 21.01.2022 12:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Diana Walker @Undreast , Guillermo Desmond @Volbiex , Alfredo Reinhard @Spear34

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.01.2022, 12.09

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
16-) TRAFİK VE ARAÇ

a) Trafik kazası sonrası çıkan tartışmalarında silah kullanmak yasaktır.
b) Konvoy halindeki araçlara kasıtlı çarpmak veya bozmaya çalışmak.
c) Tren raylarında araç sürmek yasaktır.
d) Sürekli polisi kasıtlı olarak takip ettirmek.
e) Oyuncu gruplarının yüksek olduğu alanlarda yüksek hızla araç veya oyunculara çarpmak.
f) Bir oyuncunun açtığı gişeden geçmek yasaktır.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gişe geçişi sırasında videodaki 3 kişinin benimle birlikte geçmesi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/j8dnbs

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 21.01.2022 12:26
En arkadaki mavi araç arkadaşım, geçmiyecektim, trolüne arkadan vurdu öne doğru gittim bende devam ettim, mavi araçtaki arkadaşımın adı  Mansfield Alvina, trolüne vurdu arkamdan bilerek geçmedim.

#2 - 21.01.2022 12:32
Mansfield Alvina Alfredo Reinhard'ı ittirdiği için çarpma etkisi yüzünden Alfredo Reinhard'da bana çarptı,onun çarpması yüzünden bende gişeyi geçmişim bilerek geçmedim .

#3 - 21.01.2022 12:35
En arkadaki mavi araç arkadaşım, geçmiyecektim, trolüne arkadan vurdu öne doğru gittim bende devam ettim, mavi araçtaki arkadaşımın adı  Mansfield Alvina, trolüne vurdu arkamdan bilerek geçmedim.

Arkadaşının arkadan dokunmadığı videoda bariz olarak gözüküyor hatta oda senle beraber geçmeye çalışıyor fakat gişe kapandığı için geçemiyor

#4 - 21.01.2022 12:37
Senin ekranında gözükmüyor olabilir, bizde öyle gözüktü.

#5 - 21.01.2022 12:40

Arkadaşının arkadan dokunmadığı videoda bariz olarak gözüküyor hatta oda senle beraber geçmeye çalışıyor fakat gişe kapandığı için geçemiyor

Bizde lag olduğu için çarptı olarak gözüküyor.

#6 - 21.01.2022 13:11
Yaptığım ihlali kabul ediyorum, birdaha olmayacak. Gişe açılınca dalgınlığımdan dolayı direkt olarak geçtim.

#7 - 21.01.2022 17:49
Merhabalar, şikayet incelendi. Karakter ceza alacak.