Konu: [20.01.2022] Xirau Guiterez- Agusto Ramirez | Meslek Kural İhlali - GBİ  (Okunma sayısı 431 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 20.01.2022 16:56
@emonivon adına konuşuyorum;

Trucker kısmında bir müşterim vardı, aradığımda gerek kalmadığını söyledi. Daha sonrasında market tarafından direk taksi aranarak bir istek geldi ve oraya gitmeye başladım. İl-legal'ken güvenlü bölgeye veya taksi mesleğine sığınamayacağımı biliyorum fakat rolüm gereği oraya gitmem gerekli. Mantığa bakarsan güvenli bölgede duran herhangi il-legal birini vurabilirsin o halde?
Yukarı kısımlarda zaten taksicilik mesleğinde olduğum gözüküyor. Sabah akşam dm atmak yerine kendime sosyal rp arayarak taksicilik yapıyorum ve gelip beni hem mesleğimi yaparken, hem de güvenli bölge de vuruyorsunuz. Müşteri almaya geldiğim de aşikar. Konu sonuçlanabilir, daha fazla ileti kirliliğine gerek yok.

#11 - 20.01.2022 17:03

Selamlar, Redkeys ve kendi adıma olan savunmayı tek bir iletide derleyeceğim.  Pedro denilen arkadaşımızın oluşumuyla aktif bir savaş içerisine giriyoruz. Savaş anında arkadaş sokaklarında bizim üyelerimizin yanında, yani AFK'yim, olay yerinde falan yokum demiş. Arkadaş en başından beri olayların savaşların içerisinde var. Aşağıda savaş ortasında sokakta gezdiği AFK olmadığının kanıtı olan ekran görüntülerini koyuyorum.

Spoiler: GösterGizle

Bu görüntülerden sonra olay şöyle ilerliyor, arkadaşları vurduktan sonra sokağımıza geçiyoruz toplanıyoruz. Bu arkadaş gelip bizim toplandığımız yerde konuşmaları bisikletle dinleyip kaçıyor. Daha sonra başlıyoruz arkadaşı kovalamaya, bisikletle kaçarken yere düşüyor. Başka bir oluşumdaki arkadaşının yanına sığınıyor, ihlal olduğu için orada onu vurmuyoruz. Aşağıda bu olayın kanıtları.

Devamında arkadaşı şehirde iki-üç motor arıyoruz, ne hikmetse arkadaş savaşın ortasında bi anda bu arkadaşımzı taksiye biniyor ve gördüğünüz gibi kişisel kullanarak bizden kaçmaya başlıyor. Devamında onu kovalayınca güvenli bölgeye kaçıyor, güvenli bölgeye sığınıyor. Yani meslek falan yapmıyor, taksi aracını bulmuş kişisel kullanım yaparak bizden kaçmaya başlıyor o araçla aşağıdaki videoda bunu kanıtlar.

Yetkililer tarafından istenmediği sürece tarafımızca başka bir ileti atılmayacaktır.

#12 - 20.01.2022 17:20
@emonivon adına konuşuyorum;

Trucker kısmında bir müşterim vardı, aradığımda gerek kalmadığını söyledi. Daha sonrasında market tarafından direk taksi aranarak bir istek geldi ve oraya gitmeye başladım. İl-legal'ken güvenlü bölgeye veya taksi mesleğine sığınamayacağımı biliyorum fakat rolüm gereği oraya gitmem gerekli. Mantığa bakarsan güvenli bölgede duran herhangi il-legal birini vurabilirsin o halde?
Yukarı kısımlarda zaten taksicilik mesleğinde olduğum gözüküyor. Sabah akşam dm atmak yerine kendime sosyal rp arayarak taksicilik yapıyorum ve gelip beni hem mesleğimi yaparken, hem de güvenli bölge de vuruyorsunuz. Müşteri almaya geldiğim de aşikar. Konu sonuçlanabilir, daha fazla ileti kirliliğine gerek yok.
O halde bizde vurulmamak için sürekli taksi mesleği yapalım, bu mantıklı mı? Kovalamaca esnasında müşteri alman doğru bir hareket mi?
« Son Düzenleme: 20.01.2022 17:37 Redkeys »

#13 - 21.01.2022 18:15
Merhabalar, kişiler ile 22.22 saatinde bir etkileşiminiz bulunmuş ve 00.30 gibi sizi peşlemeye başlamışlar. Direkt güvenli bölgede yakalayıp ateş etselerdi, suçlu konumunda olacaklardı. Sizi neredeyse kendi bölgelerinde peşleyip güvenli bölgeye sığındığınız için suçsuz konumda oluyorlar. IC yaptırımı olabilir, CCTV. Bu karakterlerin problemi fakat OOC bir yaptırımı olmayacaktır.