Konu: [Mikaiel Kalashnikov] DM + Meslek kural ihlali  (Okunma sayısı 262 defa)

#0 - 18.01.2022 21:41

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:
Mikaiel Kalashnikov @BatuhanC the Emperor

Olaya dahil olan şahit karakter adı:
-

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:
18.01.2022 21:20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:  DM + Meslek kural ihlali

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Ben mesleğimi yapıyordum bana laf attılar ellerindeki silahları gösterdiler karşılıklı atıştık daha sonrasından Mikaiel beni taradı hasarlarım buga girdiği için ss ini alamadım yetkililer bakarlarsa görebilirler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://www.hizliresim.com/7ycw23k
https://www.hizliresim.com/q25xy05
https://www.hizliresim.com/cjmt9ok

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 18.01.2022 21:53
Savunma yapılacak bir şikayet konusu göremiyorum. Şikayeti inceleyecek yetkili savunma yapmamı isterse bir şeyler yazarım. Sistemsel düşürmedim, şikayete gülerek bakıyorum.

#2 - 18.01.2022 21:56

#3 - 18.01.2022 21:58
Sonuç olarak burada illegal bir rol yapıyorsun, düşürüp düşürmemen bir şey değiştirmez. Meslek yapan kişilere illegal rolde bulunamazsın.

#4 - 18.01.2022 22:01
Sonuç olarak burada illegal bir rol yapıyorsun, düşürüp düşürmemen bir şey değiştirmez. Meslek yapan kişilere illegal rolde bulunamazsın.
Madem meslek yapıyorsun, silahlı bir topluluk gördüğünde sinema varmış gibi izleyemezsin. Silahlı topluluğun yanına gelip söversen böyle karşılık alırsın. İllegal rolü başlatan sensin, ben de ona göre karşılığını veriyorum. Sinema izlemek istiyorsan yan tarafta bir link bırakıyorum. netflix.com

#5 - 18.01.2022 22:15
Daha fazla açıklama yapıp kardeşimizin seviyesine düşmeyi tercih etmiceğim. Araçlarına vurup geçebilirdim bunu yapmadım olan biteni izlemek her rol yapanın hakkıdır siz laf atıp kaybol tarzında hitamlarda bulundunuz karşılığımı verdim sonuçta meslek yapıyorum ellerinizde silahlarla geziyorsunuz kararı yönetim vericek iyi akşamlar dilerim.

#6 - 18.01.2022 22:16
Bir de ukala tavırlarını kendi arkadaşlarına saklasın bana bu şekilde hitamlarda bulunamaz.

#7 - 18.01.2022 22:19
Benim seviyemde zaten olamazsın, daha fazla konuşup kendini yerin altına sokmana gerek yok. Aktif bir rol ortamı var, silahlı bir topluluk var. Meslek yaparken aracı sağa çekip durduruyorsun ve bizi izliyorsun. Hiç mi korkun yok? Fear-RP ihlali. Araçlarımıza vurup geçseydin de şikayete daha çok gülseydim. Tırını sürmeye devam etseydin böyle bir şey ile karşılaşmazdın. Sana karşı bir şey dememişken, gelip attığın ekran görüntülerindeki gibi konuşursan böyle karşılık alırsın. Keyfimizden ellerimizde silahlar ile gezmiyoruz değil mi? Bir olay var ki, şehrin öbür ucunda silahlı bir şekilde haber bekliyoruz. Daha fazla ileti atmayacağım. Sonuçlanabilir.

#8 - 18.01.2022 22:22
Şahısın bir sayfa olan sicili göz önünde bulundurulmasını talep ediyorum, admin kararını bekliyorum. 

#9 - 18.01.2022 23:01
Madem meslek yapıyorsun, silahlı bir topluluk gördüğünde sinema varmış gibi izleyemezsin. Silahlı topluluğun yanına gelip söversen böyle karşılık alırsın. İllegal rolü başlatan sensin, ben de ona göre karşılığını veriyorum. Sinema izlemek istiyorsan yan tarafta bir link bırakıyorum. netflix.com

Savunma yeterli.

Benim seviyemde zaten olamazsın, daha fazla konuşup kendini yerin altına sokmana gerek yok. Aktif bir rol ortamı var, silahlı bir topluluk var. Meslek yaparken aracı sağa çekip durduruyorsun ve bizi izliyorsun. Hiç mi korkun yok? Fear-RP ihlali. Araçlarımıza vurup geçseydin de şikayete daha çok gülseydim. Tırını sürmeye devam etseydin böyle bir şey ile karşılaşmazdın. Sana karşı bir şey dememişken, gelip attığın ekran görüntülerindeki gibi konuşursan böyle karşılık alırsın. Keyfimizden ellerimizde silahlar ile gezmiyoruz değil mi? Bir olay var ki, şehrin öbür ucunda silahlı bir şekilde haber bekliyoruz. Daha fazla ileti atmayacağım. Sonuçlanabilir.

Ortak nezaket sınırları aşıldığı için forum uyarısı verilecek.