Konu: [16.01.2022 - Marlastcha_Bernado] Car Ramming  (Okunma sayısı 68 defa)

#0 - 16.01.2022 07:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Marlastcha_Bernado @Marlastcha

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07.50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, bireylere çarparak araç sürmek.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Tırla arkadaşın yanından geçip gidicektim, topspeedim daha yüksek. Buna izin vermeyip sola kırıyor ve kaza yapmamı sağlıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/601757864792686593/932135484606545970/samp_16_01_2022_07_50_33.png
Ek açıklamalar(varsa): SS dikkatli incelenirse sola kırdığı belli oluyor, bu yolda tamamen düz gitmesi gerekiyor zaten.

#1 - 16.01.2022 09:19
Şahsın attığı screenshot'ta ki açıyla CR gibi duruyor, fakat ben orada önüne hafifçe kırıp tekrar eski şeridime geçtim herhangi bir kural ihlali yapmadım. O olayda şahıs frene basıp bana çarpabilirdi böylelikle de rol çıkabilirdi fakat şahıs sola kırıp ağaca çarptı. Ve pm'den videodaydım dedi fakat ben burada video göremiyorum. Birisinin önüne hafifçe kırıp hiç bir şekilde çarpmayıp tekrar eski konuma dönmek herhangi bir kural ihlali yapmıyor, özellikle de Car Ramming'i.

#2 - 16.01.2022 09:23
Ve hatta yarışlarda birisinin önüne kırmak, rakibin hızını kesmeye girer. Bende burada aynısını yaptım fakat şahıs sola kırdı ve ağaca çarparak kaza yaptı.

#3 - 16.01.2022 09:31
Şahsın attığı screenshot'ta ki açıyla CR gibi duruyor, fakat ben orada önüne hafifçe kırıp tekrar eski şeridime geçtim herhangi bir kural ihlali yapmadım. O olayda şahıs frene basıp bana çarpabilirdi böylelikle de rol çıkabilirdi fakat şahıs sola kırıp ağaca çarptı. Ve pm'den videodaydım dedi fakat ben burada video göremiyorum. Birisinin önüne hafifçe kırıp hiç bir şekilde çarpmayıp tekrar eski konuma dönmek herhangi bir kural ihlali yapmıyor, özellikle de Car Ramming'i.
Dostum herhangi bir yarışta, veya rol yapabilecek konumda değiliz? Meslek aracından inemiyorsun zaten indiğin an spawna atıyor. Car Ramming yapıp, rol yapmak için çarptım, veya frene basabilirdin derken neyden bahsediyorsun? Bilerek önüme kırıyorsun üstüne hatayı bana atıyorsun, gerçekten çok komiksin. Ben sola falan kırmadım, SSte bana çarptığın çok net bir şekilde gözüküyor. Sola kırsam arabamızın arasında boşluk olurdu.
https://cdn.discordapp.com/attachments/601757864792686593/932159315823960104/unknown.png
Çarpma partikulü burada net bir şekilde gözüküyor. Ayrıca gerçekten rol yapmak istesen böyle bir çarpışmadan sonra hiç bir şey yokmuş gibi yoluna bakmazsın, araban hasar görür ve sarsılırdı. Ama sen şu işe bak rolcü(?) arkadaşımız hiç bir şey yokmuş gibi devam ediyor.
Arkadaşın yalan attığı çok bariz, şikayet sonuçlanabilir.

#4 - 16.01.2022 09:32
Ve hatta yarışlarda birisinin önüne kırmak, rakibin hızını kesmeye girer. Bende burada aynısını yaptım fakat şahıs sola kırdı ve ağaca çarparak kaza yaptı.
Araba yarışı yapmıyoruz, meslek yapıyoruz :manifdog

#5 - 16.01.2022 10:29
Sen ne biçim insansın? Ben sadece önüne kırdım çarpmadım? Yalan söyleme kanıtın varsa çarptığıma dair at. Ve o attığın 2.ss te ki senin teker izin. Sola kırdın ve ağaca çarptın. Kul hakkına girme yapmadığım bir şey için iftira atmaya utanmıyor musun?

#6 - 16.01.2022 10:36
Yetersiz kanıtın var, sadece CR'ymiş gibi gözüksün diye o açıdan ss almışsın. Bu da senin karakterini gösteriyor. 2.ss te ki teker izi şahısa ait, dikkatli bakarsanız eğer bunu rahatlıkla görebilirsiniz. Küçücük bir şeyi yalan atarak ve farklı açıdan göstererek iftira atmak... Bu da senin karaktersizliğini gösterir. Senin gibi insanlar olduğu sürece bu sunucu çok oyuncu kaybeder. İnsanların oyun zevklerini iftira atarak bozman gerçekten komik. Üstüne bir de utanmadan ısrarla devam ediyorsun. Yazık cidden. Şikayet sonuçlanabilir Vice Roleplay Yetkili'leri.

#7 - 16.01.2022 11:15
Merhabalar,

Şikayet incelendi, açık aramanın herhangi bir mantığı yok, sonuç olarak meslek yapılıyor ve bu tarz kazalar oluşabiliyor, bu tarz durumları fazla abartacak şekilde büyütmemek gerekli. Savunma yeterli, karaktere herhangi bir ceza verilmeyecek.