Jin'in silah çekmesi ile Traywon'u dövmeniz ile benim ne alakam var acaba? Lütfen bunu kendine sor, benim olayım farklı onların olayı farklı. Yaşanan rolü çok farlı yansıtıyorsun, GLM zaten oradaki mevzuda birkaç dakika durup gitti, onlar da olayı dinliyordu. Ben sadece rol arkadaşlarım orada olduğu için Arnold karakteri ile orada takılıyorum, eğleniyorum. İllegal rol dediğin şey de ikinci el mağazasından telefon çalmak. Bunu karakterim yapmadı belirteyim, Traywon yapıp Arnold'a hediye etti telefonu. Tekrar belirtiyorum GLM oradaki olayı iki dakika dinleyip gitti, gelip bana sıktınız. Sana silah çektiyse git Jin'e sık kardeşim, git GLM'e sık benden ne istiyorsun? Ben rolümü yapıyorum, eğlenip çıkıyorum. Gelip çeteler arası savaş falan filan yapmak için bu karaktere girmiyorum ki. Zaten artık bu rollerden sıkıldığım için Arnold karakterini kurdum ve oynamaya başladım, belirttiğim gibi benim hiçbir şekilde ne bir GLM birliği ile bağlantım vardır ne de başka bir birlik ile. Alexander_Hoxha karakterimde sadece KASPAROV'a üyeyim. Zaten mafya veya çete rollerinden şu sıralar baydığım için Arnold'a girip eğleniyorum, asıl karakterime çok girmiyorum. Bir de burada bu sıkıcı şikayetler ve DM rolleri ile uğraşmak istemiyorum, lütfen yetkili kararını bekleyelim.