Konu: Role uymama, Aktif rolde /b bölme  (Okunma sayısı 255 defa)

#0 - 14.01.2022 20:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Cordell Campbell  @Suspected   

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: TARİH: 14.01.2022 SAAT: 20.06

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Aktif rolde /b bölme = OOC BÖLME | Role uymama

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, şahıs öncelikle aktif rolde durduk yere beni aşşağılıyacı bir kelime kullanarak rolü baltaladı. Ardından role uymayıp /b den dediğim gibi aşşalayıp, "admin"'in kullanacağı sözleri kullanıp rolü bitirdi/uymadı. Şahısın admin veya rehberlerin görevini üslenip böyle rolleri durduramaz/baltalayamaz, dediğim gibi şahıs durduk yere /b den rolü durdurup rolden kaçtı, gerekenin yapılmasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  https://i.hizliresim.com/bevqsha.png

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 14.01.2022 21:27
Arkadaş birliğimiz açıldığı günden beri yaklaşık 1 aydır deliler gibi trollüyor, PM üzerinden defalarca uyarmama rağmen buna devam ediyor, kurduğu bütün emote ve cümleler ''Selum nbr ahpap tmm'' gibi cümlelerden oluşuyor, /b üzerinden rol böldüğümün farkındayım yasak olduğunun da farkındayım fakat durum bu, tekrarlıyorum lütfen yazım kurallarına dikkat et dostum, rica ediyorum.

#2 - 14.01.2022 22:15
Merhabalar...

İlk olarak arkadaşın savunmasına gelirsek bunu yazmış  "Arkadaş birliğimiz açıldığı günden beri yaklaşık 1 aydır deliler gibi trollüyor, PM üzerinden defalarca uyarmama rağmen buna devam ediyor, kurduğu bütün emote ve cümleler ''Selum nbr ahpap tmm'' gibi cümlelerden oluşuyor "  Ben daha Vice Roleplay 1 aydır bile oyanamıyorum, yaklaşık 2 yada 3 haftadır varım. Size karşı trol yaptığıma dair bir kanıt sunarmısınız? Ben normal bir rol yapmaya geliyorum, ne ile karşılaşıyorum bi siz görün. Vice da rol var diye geldik ne ile karşı karşıya geliyoruz. En ağır ceza almasını istiyorum. Sana karşı trol amaçlı emote vs yaptıysam kanıt alabilirmiyim acaba?

İyi Forumlar Dilerim...

#3 - 15.01.2022 00:44
En ağır cezayı almasını istiyorum ne canım idam mı etsin adamlar, 2-3 haftadır oynuyorum diyorsun birlik 2 hafta önce kuruldu zaten trollediğini Burnout oyuncuları da kendi birlik oyuncularım da biliyor, Vice Roleplay'da 1 aydır oynuyor olman devrik veya hatalı cümle kurmadığını göstermiyor savunma veya şikayet yaparken bile devrik cümlelerin içinden geçiyorsun, PM üzerinden 3 defa ''Çok devrik cümle kurup hata yapıyorsun, lütfen yapma bunu'' diyorum ve forcelamaya devam ediyorsun en sonunda /b çıkıyorum ki bunu rol ortasında değil rolün sonunda yapıyorum, öpüyorum iyi sabahlar.

#4 - 15.01.2022 01:58
Selam, şikayete dolaylı yoldan bir alakam olduğu için ileti gönderiyorum. Bundan bir hafta önce bir mekanda üç oluşum lideri, üyeleri aynı masada otururken Ashley Zeit karakteri geliyor, Cordell karakterine '' Şşş bak buraya. Sen şu kendini tanrı sanan zenci değil misin, senin o dilini keser köpeklerinin önüne atarım.'' şeklinde bir rol yaptı. Durumu tamamen ic sandığım için karakterin koluna girdim, mekandan dışarı çıkarttım. Sonuçta birlikte oturan üç oluşum liderinden birine saygısızlık yapıyor değil mi? Olayı tamamen ic bir olay olarak bildiğim için ss almamıştım, keşke alsaydım. Eğer bu tarz rollerin devamı varsa @Suspected'in dediği gibi, bu olay da onlardan biriydi, iyi forumlar.

#5 - 15.01.2022 10:14
Merhabalar...

Sizin yazdığınıza göre ilerlemiyor, dediklerinizi göre kanıt sunun tamam ama kanıt sunmanız lazım. Şahsın en ağır ceza almasını istiyorum. Bide 30 lvl kişi benden daha çok rol yapıyor ama daha aktif rolde /b bölmesi başka bişey, sen kafana göre /b bölüp rolü bitiremezsin. Bunu anca adminler bitirebilir. Benim hakkım da herhangi bir trol vs gibi bişey yaptıysam kanıt sunun ona göre ilerliyelim. Bu arada admin kandırmaktan da ceza amlasını istiyorum.

İyi Forumlar Dilerim...

#6 - 15.01.2022 14:47
Merhabalar,

Şikayet incelendi, bu tarz durumlarda /b yerine kanıtlarınızı toplayıp oyuncu şikayeti oluşturmak olmalı. Maalesef ki bu durumlarda inisiyatif gösteremiyoruz, bu sebepten dolayı karakter cezalandırılacak.