Konu: John_Tao Tom_Rai Şikayet  (Okunma sayısı 243 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.01.2022 14:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tom_Rai John_Tao @pistol @Senseii

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jamerrell Cobb

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.01.2022 20:12

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
Retarted Rp, Non Rp, Powergame.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiler saat 21:10'da vurulduktan sonra, hiç bir şey olmamış gibi kalkıp koşmaya başlıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Vurulduklarının kanıtı.
https://cdn.discordapp.com/attachments/929722882748211230/931289414083153930/unknown.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/929722882748211230/931289429753069628/unknown.png

2 dakika sonra koşup kaçtıklarının kanıtı.
https://cdn.discordapp.com/attachments/929722882748211230/931289449055289344/samp_13_01_2022_20_14_07.png

Ek açıklamalar(varsa): 

#1 - 14.01.2022 18:58
Merhaba, kendi adıma bir savunma yapayım. Kaçanlar arasında yoktum sayılır. ismim bile gözükmemesine rağmen, geçerli bir kanıt olmamasına rağmen savunma yapacağım.

Hasarlarıma baktığımda kolumdan vurulduğumu gördüm, düşmüştüm. Emotemi vererek, dene atarak başarılı oluyorum ve kalkıyorum. Koşamayacak durumda değilim, sadece kolumdan vurulmuşum. Uzak bir mesafeye gidemeden Marina bölgesindeki bir eve gizlendim, (saatlere bakarsanız 2 dakika fark var, 2 dakikada çok uzak bir yere kaçamam, yaralıyım) devam etmiş olsalardı beni yakalayabilirlerdi. Sürekli roleplay yerine durup PM'den rahatsızlık vermeyi tercih ettiler. İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 14.01.2022 19:10 Senseii »

#2 - 14.01.2022 19:10
Merhaba, kendi adıma bir savunma yapayım. Kaçanlarda ismim bile gözükmemesine rağmen, geçerli bir kanıt olmamasına rağmen savunma yapacağım.

Hasarlarıma baktığımda kolumdan vurulduğumu gördüm, düşmüştüm. Emotemi vererek, dene atarak başarılı oluyorum ve kalkıyorum. Koşamayacak durumda değilim, sadece kolumdan vurulmuşum. Uzak bir mesafeye gidemeden Marina bölgesindeki bir eve gizlendim, (saatlere bakarsanız 2 dakika fark var, 2 dakikada çok uzak bir yere kaçamam, yaralıyım) devam etmiş olsalardı beni yakalayabilirlerdi. Sürekli roleplay yerine durup PM'den rahatsızlık vermeyi tercih ettiler. İyi forumlar.
Vurulduktan hemen sonra o tarz rollere giremessin, sonuç olarak mermi yiyorsun. Koşarak kaçman saçmalık.

#3 - 14.01.2022 19:12
Merhaba, kendi adıma bir savunma yapayım. Kaçanlarda ismim bile gözükmemesine rağmen, geçerli bir kanıt olmamasına rağmen savunma yapacağım.

Vurulduktan hemen sonra o tarz rollere giremessin, sonuç olarak mermi yiyorsun. Koşarak kaçman saçmalık.

Realistik olarak, sadece kolundan vurulan birinin koştuğunu hiç görmedin mi? (O kadar abartı bir koşma değil, beş-on saniyede bir gerçekleşen bir eylem) Geçerli bir kanıt bile yok, ismim gözükmüyor. Ona rağmen savunma yaptım. Rolü böleceğine, PM yoluyla rahatsızlık vereceğine devam edip beni kovalamış olsaydın yakalardın. 2 dakika fark var sslere bakarsan, yaralı olduğum için bir eve girip gizlendim. Başka bir savunma yapmayacağım.

#4 - 14.01.2022 19:17

Realistik olarak, sadece kolundan vurulan birinin koştuğunu hiç görmedin mi? (O kadar abartı bir koşma değil, beş-on saniyede bir gerçekleşen bir eylem) Geçerli bir kanıt bile yok, ismim gözükmüyor. Ona rağmen savunma yaptım. Rolü böleceğine, PM yoluyla rahatsızlık vereceğine devam edip beni kovalamış olsaydın yakalardın. 2 dakika fark var sslere bakarsan, yaralı olduğum için bir eve girip gizlendim. Başka bir savunma yapmayacağım.
Sana pm atan ben falan değilim, ben sizi vurduktan sonra düşürüyorum. Yaralı rolümü yapıyorum.

#5 - 14.01.2022 21:06
Arabadayken vuruldum. Bacağıma herhangi bir mermi gelemez, öyle bir ihtimal yok zaten. Kolumdan ve göğsümden vurulmam gerekiyor, hasarlarıma baktığımda da bu durum göz önündeydi. Buna rağmen yaptığımı inkar etmiyorum, başta eğilerek ilerledim ve tamamen koşmadım, sste yakalamışsınız zaten koştuğum kısmı. Onun dışında parkurda koşuyormuş gibi ilerlemedim, hatamın farkındayım, iyi forumlar.

#6 - 14.01.2022 21:17
Savunmanız için teşekkürler, admin kararını bekleyelim.

#7 - 15.01.2022 14:33
Merhabalar, maalesef ki bu durumlar suistimale yol açtığı için göz ardı edemiyoruz, bu sebepten dolayı karakterler cezalandırılacak.