OOC dolandırıcılık falan söz konusu değil PM'den iletişime geçtim doğru fakat devamında IC role girildi yönetimi kandırmaya çalışmayın lütfen. Rolde aramızda anlaştık ortak olduk, ortak olduktan sonra mekandan 1 ay içinde ciddi derecede gelir elde etti karakterin. İllegal bir birliğiz illegal rollere dahil oldun ve bir çok cinayete tanıklık ettin IC'de. Rolümüz gereği karakterinin ayrılmasına izin vermedim fakat sen ayrılmaya diretince çok fazla şey bildiğin için öldürdük. Böylece ortaklıkda gitti, IC olayları OOC taşımak gerçekten saçma. Ayrıca bende birliğimdeyken size attığım paraları geri istiyim o zaman? Loglardan bakılabilir şahıslara 200k dan fazla para atmışımdır. Fakat karakterin öldüğü için geri alamıyorum değil mi? Evet öyle, yani karakterin öldüğü için sende alamazsın.
Ayrıca bana birlikten ayrılmadan 1 gün önce gelip payımı satmak istiyorum dediğinde sana yardımcı bile oldum, alıcak birini yönlendirdim. Eğer payını satıktan sonra birlikten ayrılmaya çalışsaydın böyle bir sorunda yaşamazdın. Her şey IC'de yaptığın seçimlerle alakalı ve bunu OOC şikayet açarak çözmeye çalışman saçma.