Konu: Lexi Hodges  (Okunma sayısı 515 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.01.2022 20:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lexi Hodges @arslan

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3. PARTİ YAZILIMLAR

Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Alıntı
— ELM olarak adlandırılan cleo modu, Vice Platformu yalnızca  resmi oluşuma üye olan üyeler tarafından kullanılabilir. Harici kullanamaz.
— Camhack - CamHunt - Smoothcam gibi kamera açısı değiştiren programlar sadece admin gözetimi altında, belirli bir süre, video veya ekran görüntüsü edinmek için izinli olarak kullanılabilir.
— Objelerin içerisinden geçmeye izin veren Add-On'un kullanımı yasaktır. Bu sorunun fixlendiği versiyonlarına izin verilir.
— Bilgisayar donanımlarının sahip olduğu ek veya harici makro programlarının kullanımı da yasaktır.
— Diğer oyunculara görünen animasyon modları, dans cleosunun sunucuda kullanımı yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş cam hack kullanmış SS için, adminden izin alıp almadıklarını hem arkadaşına hem kendisine sordum, yanıt alamadım. Kontrol edilip izin almadıysa gerekenin yapılmasını istiyorum.

Ayrıca arkadaş rol boyunca hiç relog atmadı, (hem loglardan kanıtlanabilir, hem videolarla kanıtlayabilirim) rolden önce de camhunt ile oyuna girdiği anlamına geliyor bu. Ne kadar sağlıklı bir durum bilmiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 10.01.2022 20:17
Alıntı
Camhack - CamHunt - Smoothcam gibi kamera açısı değiştiren programlar sadece admin gözetimi altında, belirli bir süre, video veya ekran görüntüsü edinmek için izinli olarak kullanılabilir.

Arkadaş sonradan izin almış olsa dahi(muhtemelen almadı) oyuna zaten CamHunt ile girdiği için kuralı ihlal ediyor olması gerek.

#2 - 10.01.2022 21:10
Merhabalar, çok uzatmadan hızlıca durumdan bahsedip savunmamı bitireceğim.

Henüz rolün başındayken kendisine tanıtım için bu rolden bir ss oluşturacağımdan söz ediyorum, hiçbir şekilde olumsuz yanıt vermiyor. Rolün içerisinden de detaylı görüntüler eklemek istediğim için yok dese bile rolde aldığım rehberinin ekran görüntüsünü istiyorum.

- https://www.upload.ee/image/13783293/2.png (rehberin alındığına dair ss)

- https://www.upload.ee/image/13783295/3.png (kişiye rehberi aldıktan hemen sonra bıraktığım pm ss)

- https://www.upload.ee/image/13783297/4.png (kişi hala olumsuz bir yanıt vermiyor, sadece kendince uyarılarda bulunuyor)

- https://www.upload.ee/image/13783290/1.png (rol bittikten sonra da böyle bir pm atıyor)

- https://www.upload.ee/image/13783299/5.png (ben de kendisine rol bittikten sonra hala atmadığı için bu pmi atıyorum, bahsettiğim rehber görüntüsü hala elime ulaşmadı. OOC yalan söylediğini düşünüyorum, rehberi temizleyip bile atmak aklına gelmiş olmamalı ya da gerçekten unutmuştur bilemiyorum.)

*ekran görüntülerinin tam ekran halleri bulunuyor, talep edildiğinde ulaştırabilirim.*

#3 - 10.01.2022 21:17
Dostum yazdıklarının konuyla ne alakası var? Hiçbir şey anlamadım attığın SS'lerden. Camhunt için kendini savunmanı istiyorum, bahsettiğin konu ne bilmiyorum. (Anlayan varsa bana özel mesaj yoluyla anlatsın)

#4 - 10.01.2022 21:29
Rapor yoluyla izin almadım, var olan modu art niyetle kullanmadım sadece tanıtıma ss atmak için kullandım, senin telefonunun rehber olayından bu konu patladığı için konuyu en geriden aldım. Atman gereken rehberle kapsamlı bir tanıtım ssi oluşturacağımı söylüyorum sana, baştaki ssler de bahsettiğim o rehber ssini gerçekten aldığımın kanıtı olsun diye varlar. Burada sen bilgilendirilmişsin fakat yetkili bir kişi bilgilendirilmedi doğru. Burada geniş kamera açım vardı da diyebilirdim ama dürüst olmayı tercih ediyorum durum budur.

#5 - 10.01.2022 21:31
Tamam, suçunu da itiraf ettiğine göre karar verilebilir.

#6 - 10.01.2022 21:44
Bu toxic tavır ve tutumlarından umarım kısa sürede kurtulursun, ben buraya açıklama yazmışken hala discorddan darlaman çok ucuz bir davranış.

#7 - 10.01.2022 21:59
İstediğimi engellerim istediğimi engellemem, engellendin diye bu kadar üzülmene gerek yok, bunun bu şikayet ile alakası yok, buraya attığın için engelini açmayacağım. Fazla laf kalabalığı yapmaya gerek yok, yetkililer doğru olanı yapacaktır zaten, iyi geceler.
« Son Düzenleme: 10.01.2022 22:04 Pyrex »

#8 - 10.01.2022 22:06
İstediğimi engellerim istediğimi engellemem, engellendin diye bu kadar üzülmene gerek yok, bunun bu şikayet ile alakası yok, buraya attığın için engelini açmayacağım. Fazla laf kalabalığı yapmaya gerek yok, yetkililer doğru olanı yapacaktır zaten, iyi geceler.
iyi geceler kardeşim

#9 - 10.01.2022 22:11
iyi geceler kardeşim

Acaba şikayet ile ilginiz nedir? Şikayet edilen kişinin arkadaşınız olması konuya ileti yollayabileceğiniz anlamına gelmiyor.

Alıntı
Oluşturulan şikayetlerde şikayeti açan, şikayet edilen kişi(ler), tanıklar ve yetkili takımı yanıt verebilir. Şikayet ile alakası bulunmayan üçüncü şahıslar şikayete yanıt veremez.