Konu: Fear RP Car DM Emotesiz ateş. [9.01.2022]  (Okunma sayısı 194 defa)

#0 - 09.01.2022 18:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Zpank MelHores_Dynego @Camron_Mark Ruddy Hurwitz @alperenn5 Daddy Latens

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video'da mevcuttur.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car Dm Fear RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: MelHores_Dynego ve Ruddy Hurwitz karakterleri, silahlı herife yumruk ile dalıyorlar. MelHores_Dynego karakteri motor ile beni ezmeye çalışıyor. Daddy Latens karakteri emotesiz bir şekilde Deagle çekiyor. Tüm ihlaller video'da mevcut. İzleyen yetkili kararı verecektir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ceza almalarınız talep ediyorum.

#1 - 09.01.2022 19:30
Selam arkadaşlar Ruddy_Hurwitzadına savunmamı yapmaya geldim, öncelikle bu arkadaş köprüden atlayarak yanımıza geliyor ve sebepsiz yere silahını çekip bize sıkıyor, kasıtlı DM sebebiç Ardında Daddy_latens karşılık veriyor, bende etrafda koşup yumruk atan id 61'e karşılık verip kaçıyorum. Her hangi bir Fear rp söz konusu olamaz hem sayıca üstünüz hemde silahlı elemanımız bulunmakda.

Savunmam buraya kadar iyi akşamlar, iyi roller.

#2 - 09.01.2022 19:33
İyi Akşamlar öncellikle MelHores_Dynego olarak savunmam, Fear Rp'Lik bir durum yok Daddy Latens Adlı Şahıs bizim tarafta olduğu için Deagle Silahı var videoda'da gözüküyor Fear Rp'lik birşey yok hem sayıca üstünüz hemde silahlıyız. Emotesiz Ateş'e gelince ilk karşı taraf silah çekip sıktığı için emote vermesine gerek yok.Car Dm'ye gelince benim canım az olduğu için, motora binip kaçıyorum kaçarken yolda koştuğu için yanlışlıkla çarpıyorum ve birdaha gelmiyorum.

Savunmam Bu kadar, iyi akşamlar ve iyi roller.

#3 - 09.01.2022 19:38
Pekala, sonuçlanabilir.   ::)

#4 - 10.01.2022 12:11
Merhabalar, şikayet incelendi. Karakterler ceza alacak.