Konu: [08.01.2022] Vladimir_Chervyakov - Türkçe Terim.  (Okunma sayısı 161 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.01.2022 21:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vladimir_Chervyakov @yusufbsll

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Sergiu_Titov @fascistboerue Damian_Korsakov @Hgrost

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.01.2022 - 21.33

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Türkçe terim.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi/ler ile öncesinde kavga rolümüz döndü. Rol bittikten birkaç dakika sonra tekrar önümüze gelerek Türkçe terim kullandı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bu kişinin yaptığı ilk Türkçe terim ihlali değil. Daha öncesinde yine bu ihlali yapmıştı fakat açmadım. 2.SS'de ilk yaptığı ihlal mevcuttur.

#1 - 08.01.2022 21:57
Aynı ekran görüntüleri bizde de var. Biz orada klas emote yazmaya çalışıyoruz adam lan diyor. Çok kırıldım şahsen.

#2 - 08.01.2022 22:02
Daha önceden türk rolü yapmaktaydım. Rol farklılığı olsun diye Rus rolü çevirelim diye karar almıştık ve Rusların "lan" kelimesini kullanmadığını ve serverda kullanılmasının yasak olduğunu bilmiyordum. İmla kurallarına çok daha dikkat edeceğim. Üzgünüm..

#3 - 08.01.2022 22:06
Daha önceden türk rolü yapmaktaydım. Rol farklılığı olsun diye Rus rolü çevirelim diye karar almıştık ve Rusların "lan" kelimesini kullanmadığını ve serverda kullanılmasının yasak olduğunu bilmiyordum. İmla kurallarına çok daha dikkat edeceğim. Üzgünüm..

İngilizce veya Rusça fark etmez dost, iki dilde de "LAN" kelimesi yoktur.

#4 - 09.01.2022 11:22
Şahitliğimi onaylıyorum

#5 - 09.01.2022 22:37
Merhabalar, oyuncu şikayeti kuralları belli. Şikayet geçersiz sayılıyor, tekrardan açmanız gerekmekte.

Spoiler: GösterGizle
Kanıt
Kanıt içermeyen şikayetler incelenmez. İddia edilen kural ihlalini ispatlamak için şikayetlerde güncel kanıt bulundurulmalıdır. Güncel olmayan kanıtlar geçersiz sayılır. Kanıtlar üzerinde hiçbir şekilde düzenleme yapılmamalıdır. (Güncel saat ve karakter ismi ekran görüntülerinde yer almalıdır. Kişisel PM mesajlarınızı düzenleme yolu ile kapatabilirsiniz)