Konu: [08.12.2021 - Valeria_Novikov] Cache Mining - Skin Head Hırsızlığı @TheKuruyemis  (Okunma sayısı 255 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.01.2022 17:10
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Valeria Novikov @Thekuruyemis
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.01.2022, 21:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
ÖZEL SKININIZIN HAKLARINDAN FAYDALANMAK İÇİN(Skin Ekletmeden Okuyun)
  • 11.06.2021 tarihinden sonra eklenecek tüm skinler için geçerlidir. Çalınma, hırsızlık, hatalı skin/çalıntı skin ihlallerine yönetim olarak müdahale edilecektir.
  • Tüm haklardan faydalanmak için, skinlerinizin mutlaka kurallarımıza uygun şekilde eklenmesi gerekir. Vice Roleplay bünyesinde skin yapan oyuncularımız(şu anda 10+ farklı oyuncu) kuralları iyi bilen, çalıntı skin/asset kullanmayacağını bize bildiren isimlerdir ve Vice Roleplay yönetiminin kontrolü altındadırlar. İhlal durumunda, hesaplarının yasaklanacaklarını da kabul etmekteler.
  • Bu sebepten dolayı, ücretli, VP veya oyun parası karşılığında özel skin yaptıracağınız zaman mutlaka ViceSquad discordumuzda(discord.gg/vice) Özel skin bölümündeki "Skin Yapımcısı" rolüne sahip kişilerle iletişime geçmenizi öneriyoruz. Bu isimler dışında yaptırılan/ekletilen/kendinizin yaptığı skinlerde çalıntı olması durumunda, hiçbir haktan faydalanamazsınız ve özel skininiz silinir.
  • Kendiniz paylaşılmış bir skini bulup ekletebilir veya sıfırdan yaparak yine sunucuya gönderebilirsiniz. Ekletmek istediğiniz skinin(bulduğunuzu varsayarsak) sunucuda olup olmadığını kontrol etmek adına, ViceSquad discorduna girip skinin görüntüsünü skin yapımcılarına göndermenizi öneriyoruz. Kendileri size bu skinin sunucuda olup olmadığını söyleyeceklerdir. Sunucuda var olan bir skini ekletirseniz/sahibinin şikayeti sonucunda skininiz silinir ve VP iadesi yapılmaz. 

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Screenshot'ta gözüken modelimin kafasını Valeria Novikov isimli karakterde gördüm, şahıs ile role giren arkadaşlarım beni bilgilendirdiler. Willowfield birliğinin tanıtımına girip rol editlerde göz gezdirdim ve doğruladım, cache mining yapılıp saç renginin değiştirildiğini, düşünüyorum.

Skinin kafası VK sitesinde var fakat, skinin kafa boyutu 2MB'i aşıyor, bu skinin kafasını ben, onaylı ViceSquad skincilerinden @crnqu ya ince işçilik yapması için discord üzerinden yazmıştım, saç o kadar yoğun bir modellemeye sahipti ki saatler öldürdük, kendisi beni bu söylediğimde doğrulayabilir. Bu yüzden bu kafa özel skin statüsüne girdi, VK'daki saf hâlini, boyutu yüzünden sunucuya yükletemezsiniz, biz ince işledik. Bunun kanıtını da resimlerle birlikte destekleyeceğim.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Skinin işlenmemiş hâlinin dosya boyutları, 2 ila 3 MB arasında geziyor, altta gördüğünüz resim bunun kanıtı. Ayrıca ben bunu Vice Gaming onaylı skincisi @crnqu ya ince işçilik yaptırarak düşürttüm üstteki yazıda belirttiğim gibi.

Ek açıklamalar(varsa): Bu yüz ve saçı sunucuya Valeria'dan önce ben eklettim, ofansif bir şikayet savunması gelirse bunu da kanıtlarla beraber ticket tarihlerimizi çift taraflı sunabiliriz. Bu yüzün kullanılması sorun değil, yüzde herhangi bir oynama yapılmadı ve VK'da var. Fakat saçı tamamen baştan işledik, içinden bir sürü partikül çıkarttık, özel skin statüsüne girsin diye bir saatlerimizi harcadık. Dolayısı ilen Valeria karakterinin bu saçı kullanmaması yönünde hak talep ediyorum.
« Son Düzenleme: 08.01.2022 17:14 Myrtle »

#1 - 09.01.2022 12:27
Şikayet ettiğim kişinin tanıdığım birisi olduğunu geç fark ettim, bunu önceden bilseydim onunla Discord üzerinden iletişime geçip olayın aslını öğrenirdim ondan sonra duruma göre şikayet açardım.
Buraya konu açtıktan sonra kendisi bana ulaştı, iletişime geçtik aramızda anlaştık ve bu durumun bir yanlış anlaşılmadan ibaret olduğunu, cache mining gibi bir durumun söz konusu olmadığını keşfettim. İkimiz aynı işçiliği farklı skin yapımcılarına yaptırmışız. Şikayet forumda kalmasın, geri çekiyorum. @Thekuruyemis
« Son Düzenleme: 09.01.2022 12:29 Myrtle »

#2 - 14.01.2022 06:18
Şikayet geri çekilmiş. K&A