Konu: Yetersiz Oyuncu Profili - Toksiklik ve dahası | Maske_30522  (Okunma sayısı 322 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.01.2022 11:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske 30522

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Videodaki ekip

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video tarihi 5 Ocak 2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
a) VC:RP Platformunda bulunan her oyuncunun genel ahlak kurallarına uyması ilk temel gereksinimdir. Karakter dışı durumlarda ve kanallarda, ( OOC Kanallar /b /pm vs. )  herhangi bir dine, dile, ırka, cinsiyete, yönelime ve düşünceye hakaret veyahut nefret içerikli söylemler kabul edilemez.
Toksik hareketler
Yetersiz Oyuncu Profili

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, arkadaş banlanmış olabilir youtubede dolaşırken videosunu gördüm. Videosunda VCPD'den kaçışını sergiliyor, bunda hiçbir sorun yok lakin videonun başından sonuna kadar hakaret ve toxiclik dolu. Bir şarkı koysun sıkıntı yok fakat videoda bazı bölümleri kesip o bölümlere küfür ekliyor(isteyerek yapıyor, şarkıyla alakası yok) Arkadaşın kanalını incelerseniz zaten VCPD'ye kin tuttuğu belli, burası bir oyun. Kimsenin değerlerine hakaret edecek kadar düşmeyin. Videoyu belirteceğim, daha iyi anlarsınız. Öncelikle sağ alta ve videonun başındaki sounda bakın.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişi ceza almış & yasaklanmış olabilir, maskeli olduğu için bakamıyorum.

« Son Düzenleme: 08.01.2022 11:47 Swinter »

#1 - 08.01.2022 11:48
Şahitler eklendi.

#2 - 08.01.2022 11:53
Videoda bulunan birisi olarak videodan haberim yoktu, videoyu arkadaşımın VCPD discorduna atmasıyla öğrendim, şikayet hakkında bir yorumda bulunacağım.
Aynı saat içerisinde bir kaç kez kaçtılar, sonra ben şeften PM aldım,şu şekildeydi;Pembe bullet mi? evet diyince copbait yapıyor onlar takmayın kafaya dedi, biz de tekrardan kovalamadık. Videoyu izleyince toxiclikleri belli oluyor, polisten kaçışınızı çekip atmanız ayrı bir şey, arkaya küfürlü ses kaydı koyup sağ alta da pd domaltan yazmanız ayrı bir şey, bu toxic tutumlarından dolayı şikayetçiyiz.
Dipnot: Kanalınızdaki tüm videoları indirip yedekledim, kendi kanalıma yükledim. Kaldıracak olursanız boşuna uğraşmayın.

#3 - 08.01.2022 12:24
Ben etiketleyeyim @Parts

#4 - 08.01.2022 12:46
Yasaklandı.