Konu: Car J. - Non Rp Drive / Josef Hector  (Okunma sayısı 130 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.01.2022 02:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Josef Hector @ABDÜLHEY (Etiket atılmıyor Türkçe karakter nedeni ile)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Nikol Karayan @Ziya_Akbey

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08/01/22 - 00:53

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: NON RP Drive;
Bu kural ile birlikte, rol dahilinde sürdüğünüz araçların sürüş anında karakterin mantığı çerçevesinde ilerletmesi gerektiğine karar verildi. Elbette rol tarafından bakınca hatalı araç süren birisinin IC trafik cezası olmalıdır ancak, tüm oyuncularda yüksek artan özellik sebebiyle kaldırımdan giden, her yerde hızlı süren/özellikle Idlewood gibi toplu alanlardan geçerken bile birçok oyuncunun o an yaptığı rol zevkini  mahveden durumlar olabiliyor. Bu nedenden dolayı şehir içi yüksek hız, Idlewood, Vice Sahili gibi kalabalık alanlarda rolü sabote etme amacı taşıyabileceğinden aracı çok hatalı kullanmak OOC olarak yasaklanmıştır. Önümüzdeki günlerde bu ihlal yüzünden "Non RP Araç Sürüş" olarak cezalandırılabilirsiniz.

Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahit olarak yazdığım karakter ile rol halinde seyir ederken direk bilerek çarptı daha sonrasında gelip CJ attı aracı alıp gitti, trolling'de bulundu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):Uzun zamandır girmiyordum sunucuya böyle tiplerin olması saçma hala, gerekeni yapın, kaç yaşında bilmiyorum ama az da olsa tahmin ediyorum ne yapılacaksa yapılsın.

#1 - 08.01.2022 10:56
Kanıtlar bariz ortada, karakter ağır bir ceza alacak. (NonRP Driving / Car Ramming / Car Jack)