Konu: Ryan Chapman - role uymamak, toxic oyuncu (ortak nezaket), rolde /q  (Okunma sayısı 284 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.01.2022 21:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @EmreHakan0

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Fotoğraflarda var.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: rolde q ortak nezaket

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, Ryan Chapman adlı karakteri bugün kendi hoodunda vurduk, vurduktan sonra afk kaldı, ardından zaten benimle PM üzerinden konuştuğunu görebilirsiniz, afk olan biri hiç tepki vermez. Fakat arkadaş özelden de role uymadığını şikayet açacağımı söyledim. AFK olduğunu söylüyor fakat bilgisayar başında ve bölgelerinde bekliyor?
Role uymadığı için, PM üzerinden de görüldüğü üzere şikayet ediceğimi söylediğimde aldığım cevaplar yine toksikleyecek şekilde. En son zaten /q attığını kendi arkadaşının aldığı screenshotta belli oluyor. O bölgede kendisi de vurulmuştu, açtığı şikayetten aldığım ss. Role uymamak, ortak nezaket ve aktif rolde /q'dan hakettiği en büyük cezayı istiyorum. İyi forumlar

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): en büyük cezayı alsın yeter

#1 - 06.01.2022 23:28
yaparız savunmayı

#2 - 07.01.2022 11:38
Savunmanızı bekliyoruz. @EmreHakan0

#3 - 07.01.2022 19:55
Neyse, yapalım savunmamızı
1-) Aktif Rolde /q;  Sizin attığınız ekran görüntülerinde hood bölgesini 19.52'de bir defa basıyorsunuz ve beni düşürüyorsunuz. İkinci ekran görüntüsünde timestamp komutu açık ben 20.12 de çıkış yapıyorum aktif bir rol yok. Sonra siz 20.17'de tekrar hood basıyorsunuz. Saatlere bakıldığı üzere aktif rolde q atmıyorum siz gelmeden 5 dakika önce q atıyorum.

2-)Ortak Nezaket:
-Attığınız kanıtlara baktım detaylıca fakat nerede kışkırtıcı cümle veya hakaret etmişim göremedim, siz gördüyseniz bana da gösterin.

3-) Role Uymamak:
- Attığın kanıtlara baktığımda nerede role uymamışım bende göremedim, tek gördüğüm afk olan birisine sıkıp role girmeye çalışmanız. Sizinle 19.57'de konuşuyorum onda da vurulmamın üzerinden 5 dakika geçmiş oluyor rollük bir şey yok.

Tamamen isim karalamak için açılmış bir şikayet, savunmam bu kadar.  :manifdog

#4 - 07.01.2022 20:28
Merhabalar, savunma yeterli görüldü. Ceza verilmeyecek.