Konu: [06.01.2022 - Felix Chambers] Aktif rolde /q  (Okunma sayısı 258 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.01.2022 01:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Felix Chambers @Vasilyev

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Adam Wayne @insankasabı63 , role katılan diğer polis arkadaşlar

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde belli

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Alıntı
37-) VCPD'YE KARŞI KURALLAR
VCPD ile girdiğiniz rollerde aleyhinize gelişen durumlarda (silahlı çatışma, direnme gösterme, kaçma), sunucudan 15 dakika boyunca çıkış sağlayamazsınız.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Polis ekipleri olarak şahsı kovalıyorduk, sonrasında Kasparov Bulvarına giriş  yaptı ve aracını park edip q attı. Bir süre bekledim giriş yapmasını, giriş yapsaydı uğraşmayacaktım ama giriş yapmadı. Biz de role devam edip aracını çektik ve işlemleri yaptık. IC olarak 180 dakika hapise girecekti, bilginize.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Burada kovalıyoruz.

Burada Kasparov Bulvarına giriş yapıyor.

Burada da bir süre gelmesini bekliyoruz, aracını çekip gidiyoruz role devam ederek.

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin üzerinde herhangi bir silah veye illegal ağırlıklı bir şey var mıydı, bilmiyoruz. Bu konuda da ilgilenilirse mutlu olurum.Gereğinin yapılmasını arz ederim.
« Son Düzenleme: 06.01.2022 02:01 Shardblade »

#1 - 06.01.2022 17:09
@Vasilyev 24 saat içerisinde savunmanız bulunuyor ise gerçekleştirin.

#2 - 06.01.2022 22:47
Selamlar, ilk öncelikle kovalama 21 geçe başlamadı daha önce başladı bunu belirtmek isterim, ss almadım kovalama esnasında daha önceden başladı herşey, ve kaçmam sırasında, bulvara girdiğim de yukarıdan kaçtım ve beş dakika bekledim kimse gelmeyince çıkmak zorunda kaldım, yukarıdan başka bir iş yerine kadar gidip attım, bulvara girip de çatıya çıkıp atmadım, eğer sorunum varsa özür dilerim, ama bilerek yapılan q değil.
« Son Düzenleme: 06.01.2022 22:48 Vasilyev »

#3 - 07.01.2022 02:50

Dostum bu 2 ss arasında 2 dakika var ve defalarca /id felix yazmama rağmen oyunda yoksun. Oyunda olsaydın role devam edecektik ama 01:21'e kadar bölgedeydik ve oyuna geri girmeni bekledik, dönseydin devam edecektik ama dönmedin. Ne olur  ne olmaz şunu da ekleyeyim.

Şikayet sonuçlanabilir.

#4 - 07.01.2022 19:31
Karakter cezalandırılacak, kaçtıktan sonra en az 15 dakika oyun içerisinde durmanız gerekmekte ve acil çıkış yapmanız gerektiği durumlarda karşı tarafa durumu iza etmeniz gerekmektedir.