Konu: Miguel_Gutierrez - Hatalı Emote.  (Okunma sayısı 285 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.01.2022 23:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Miguel_Gutierrez - @Lutz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.01.2022 / 23:09

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
43-) Emote İhlalleri

a) /me komutu, /me komutu oyunda karakterinizin yaptığı eylemleri bildirdiğiniz IC bir kanaldır. /me komutuyla yalnızca somut durumları belirtebilirsiniz. /me komutundan yazdığınız eylemler karakterinizin hareketlerini tanımlar ve doğru yönde kullanılmalıdır.

b) /do komutu, IC durumların bildirildiği bir diğer kanaldır. Herhangi bir OOC amaçla kullanılamaz.

Emotelarda rol dışı hatalı kullanımlar, emote kullanımlarını abuselamak, emote kanallarında sohbet etmek, küfürlü / hakaret içerikli emotelar vermek tamamiyle yasaktır.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi Support - 4 olmasına rağmen verdiği emot ile bizlere nasıl örnek oluyor görüyoruz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle
Düzenlenmiş ss

Spoiler: GösterGizle
Düzenlenmemiş ss

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin Support - 4 olduğunu göz önünde bulundurarak ceza verilmesini istiyorum.

« Son Düzenleme: 05.01.2022 23:20 Tivorlu »

#1 - 05.01.2022 23:34
[23:09:11] * Oliver Gibson Miguel'e bakınır, dün onu dövdüğü aklına gelir güler.

Sebepsiz bir şekilde bu tarz saçma bir emote verdiniz öncesinde espri olarak karşılık vermek istedim . Kendi yaptığınız hatalı emote'un üstünü örtüp, ekran görüntüsüne koymayıp ve bunuda dürüst bir şekilde belirtmeyerek hatalı emote'den şikayet konusu oluşturuyorsunuz. Kendiniz hata yapıp, karşıdaki oyuncu veya herhangi bir kişi olsun onu hataya düşürmeye çalışarak şikayet açabiliyorsunuz ve ben şaşırıyorum. Oyun içi PM'den " şikayeti kaldırmanız için konuşmuyorum, bir sorun varsa çözebiliriz konuşarak "  tutumuyla yaklaşmaya çalışıyorum yine malesef etik olmayan davranışlar sergiliyorsunuz. Daha fazla birşey yazmaya gerek duymuyorum, belirtilen tarih ve saatteki loglar incelenirse kişinin böyle bir emote kullandığı görünür. Kendisi de eminim kabul edecektir, kodesler bölümünde fazlasıyla VCPD oyuncusu bulunuyordu, şahit olarak ekleyebilirim.

#2 - 05.01.2022 23:46
[23:09:11] * Oliver Gibson Miguel'e bakınır, dün onu dövdüğü aklına gelir güler.

Sebepsiz bir şekilde bu tarz saçma bir emote verdiniz öncesinde espri olarak karşılık vermek istedim . Kendi yaptığınız hatalı emote'un üstünü örtüp, ekran görüntüsüne koymayıp ve bunuda dürüst bir şekilde belirtmeyerek hatalı emote'den şikayet konusu oluşturuyorsunuz. Kendiniz hata yapıp, karşıdaki oyuncu veya herhangi bir kişi olsun onu hataya düşürmeye çalışarak şikayet açabiliyorsunuz ve ben şaşırıyorum. Oyun içi PM'den " şikayeti kaldırmanız için konuşmuyorum, bir sorun varsa çözebiliriz konuşarak "  tutumuyla yaklaşmaya çalışıyorum yine malesef etik olmayan davranışlar sergiliyorsunuz. Daha fazla birşey yazmaya gerek duymuyorum, belirtilen tarih ve saatteki loglar incelenirse kişinin böyle bir emote kullandığı görünür. Kendisi de eminim kabul edecektir, kodesler bölümünde fazlasıyla VCPD oyuncusu bulunuyordu, şahit olarak ekleyebilirim.

Savunman için teşekkür ederim. Benim emotemde bir hata bulunmuyor fakat karşılık olarak " GERİZEKALI" diyerekten emot atmanız can sıkıcı durum. Lütfen ikili diyaloğa dönüşmesini istemem yetkili kararı bekleniyor.

#3 - 06.01.2022 18:12
Emote sadece somut kavramlar için kullanılır. Her ikisi de hatalı kullanım olduğu için iki tarafa da ceza vermek yerine bu seferlik uyarıyorum. Aynı durum tekrar edilirse daha ağır ceza uygulanır.