Konu: Oliver Smit Mixing/Hatalı Rol  (Okunma sayısı 168 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.01.2022 19:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Oliver Smit @Oliver_Smit

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran Görüntüsü

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Mix

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Çok anlatılacak bir şey yok kişi ile kaza rolüne girdik pmden paramı ver diye yazdı hem de kaza rolü yapmadan bir şey yapmadan küfürler savurmaya başladı can sıkıcı bir durumdu sunucuda çoğu kişi kaza rp yapmıyor herkes takip edilemez bunu görmezden geleceğim fakat mix şikayetim geçerli, artı olarak hatalı bir rol var ekran görüntüsünde var beni zina etmekle tehdit edince araçtan iniyorum SANA TANRILAR CEVAP VERSİN diyor bunu da şikayet açacağını belirterek ooc bir kafayla ic olarak yazıyor. Mix ve Hatalı rol sebebi ile şikayetçiyim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Sunucuya giriş yapan oyuncular kuralları okumuş kabul edilir, adminden ricam uyarmasın cezalandırsın.

#1 - 04.01.2022 22:15
Merhabalar...

Orada şahıs birden pm'den yazdığı için pm'ler karıştı, başkasına yazıcağıma ona gitti.
Zaten onun ilk pm den yazdığı ortada, ve pm'ler karıştı o yüzden başkasına yazıcağıma ona yazdım.

#2 - 04.01.2022 22:22
Bende şikayet açıcağımda nasıl şikayet ediceğimi bilmiyorum malesefki!

#3 - 04.01.2022 22:23
Merhabalar...

Orada şahıs birden pm'den yazdığı için pm'ler karıştı, başkasına yazıcağıma ona gitti.
Zaten onun ilk pm den yazdığı ortada, ve pm'ler karıştı o yüzden başkasına yazıcağıma ona yazdım.

Keşke dürüst bir savunma yapsaydın belki şikayetimi geri çekebilirdim... Kaza yapıyoruz araçlarımız hasar görüyor ve sen başkası yerine bana yazıyorsun paramı ver diye  :-\ komik. Başkasına yazmış olsan bile her türlü mixinge girer. Yalan ifadeden dolayı uyarı felan değil ceza talep ediyorum.

#4 - 04.01.2022 22:35
Merhabalar...

Dostum şikayeti ister geri çek ister çekme ömrümde değilsin, uzatmaya gerek yok, neyse gereken yapılsın istiyorum, zaten herhangi bir suçum da yok, dediğim gibi orada başkasına yazarken pm'ler karıştı ve ona yazdım, he bide benim yazdığım yazı oyunla alakalı olduğunu nerden çıkardın acaba belki oyun dışı alakalı onu dedim, artık şahıs beni nasıl jail attırsam diye düşünüyor sanırsam.

İyi Forumlar Dilerim...

#5 - 05.01.2022 18:55
Kişi leveline istinaden uyarılacak ve rol desteği verilecek, tekrarı olmamasını umuyoruz.